Dijous 26 de Abril de 2018

-Carta oberta a Isabel Bonig :: Vox Populi :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
: Vox Populi

Carta oberta a Isabel Bonig

22/10/2015 Javier Navarro Andreu
recomendar
imprimir
recomendar
a mis favoritos
Estimada Isabel Bonig portaveu del Grup Popular en Les Corts, ahir veent les seues declaracions sobre la derogació de la Llei de Senyes d'Identitat i com a valencianista que soc em varen semblar be, pero el poble valencià esta cansat de que el PP jugue en el sentiment del valencianisme i les seues Senyes d'Identitat. El poble valencià no oblida aquell pacte entre CiU i el PP per a crear l'AVL a esquenes de la ciutadania i aixina normalisar el català en el Regne de Valéncia.

La Llei de Senyes d'Identitat, les seues paraules en defensa de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana i de Lo Rat Penat, fer-se fotos en la Real Senyera, acodir al Te Deum...Yo me pregunte ¿De que servix este valencianisme d'escaparat? Si el PP seguix sense utilisar les Normes d'El Puig (RACV) en els seus comunicats, cartells, webs, rets socials, etc.

Yo pense que estem una atra volta davant una atra arrebatada "valencianista" en un clar interés electoraliste i si no és aixina, invite al PP a que adapten les Normes d'El Puig per a que comence a tindre un poquet de credibilitat en el seu discurs.


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil