Dimarts 24 de Abril de 2018

-La nova economia de l’experiència :: Vox Populi :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
: Vox Populi

La nova economia de l’experiència

14/12/2014 Montse Torrelles
recomendar
imprimir
recomendar
a mis favoritos
Internet i les 2.0 ens han permès comunicar-nos de manera bilateral, socialitzar-nos amb els nostres amics i donar a conèixer les nostres necessitats i experiències en qualsevol moment i lloc. En especial la gent jove, que contínuament està utilitzant aquests nous mitjans com aparador per mostrar la seva vida.

La gent cada vegada té més pressió per donar a conèixer la seva vida d’oci i social, per així ser com la resta de la gent i adquirir experiències que mostraran a tothom, és una economia d’experiència, on al contrari d’altres èpoques, és més important el temps que passen que els materials que adquirim.

Som hiperconsumidors, volem viure i adquirir experiències per després mostrar-les, aquest consumisme d’experiències ens porta a les xarxes socials, on tothom penja les seves fotografies i les comparteix.

El sector túristic és qui més coneix i es beneficia d’aquesta nova economia, i d’aquí sorgeixen empreses online que ofereixen bonus d’experiències, els packs de regals d’experiències, i també pàgines on els usuaris després de visitar un lloc turístic explica en aquest mitjà 2.0 la seva experiència, penja fotografies, opina i ho comparteix amb els seus amics.


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil