Dissabte 21 de Abril de 2018

-Jo també sóc Anmorsigol :: Vox Populi :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
: Vox Populi

Jo també sóc Anmorsigol

17/08/2012 Vicent Xavier Vila
recomendar
imprimir
recomendar
a mis favoritos
Amb tots els respectes i amb el seu permís, vull escriure estes línies perquè en solidaritze i m’he identifique amb el personatge de l’Anmorsigol.

Per facilitar la identificació diré que: en diuen Vicent Xavier Vila, fill de Ximo Vila, electricista, que no Vilar... i de Carmina Mas, modista.

Mon pare és un home de 67 anys jubilat que ha treballat tota sa vida a Colortex com molts ontinyentins, es declara republicà com jo, ma mare de 65, és una mestressa de casa i modista que es declara nacionalista valenciana com jo també, sobretot després de vore les actuacions del AP o PP.

Ells dos com jo, hem participat activament de la política municipal tant en campanya electoral com abans i després d’ella com fa tota la gent polititzada, criticant la política d’aparador de la ex-alcaldessa i del PP que tant deute i mentides com la del hospital, les subvencions a les associacions, les denúncies a la gent de Compromís o altres ens han deixat.

Mon pare des de la llar de jubilats i des de els bars, amb el orella a orella i ma mare al mercat i al Ioga formen una xarxa maquiavèlica perfectament sincronitzada en lluita contra la dreta espanyola.

Crec que a este ritme podem tirar a més de Vivancos, algun personatge corrupte dins de les files del PP o AP valencià que ja hi son 11 governant i més de 22 al partit de AP o PP si la meua xarxa d’operacions anti PP m’ha informat correctament.

El roure, l’any de Govern o la consolidació de Compromís a nivell municipal no els preocupa a la caverna ontinyentina, espere que si ho faja la meua xarxa filoanmorsigolera anti pepera.
RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil