Dimarts 24 de Abril de 2018

-Empreses i ajuntaments s'uneixen en Destaca Vinaròs en ruta :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Ciencia y Tecnología -  vinaros
15/09/2017 | elperiodic.com  

Empreses i ajuntaments s'uneixen en Destaca Vinaròs en ruta

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La primera acció en ruta de la fira Destaca tindrà lloc a Vinaròs els dies 29 i 30 de setembre de 2017. Sent una fira de transferència científica i tecnològica, és també un compromís amb el progrés sostenible i acosta el coneixement a tota la ciutadania.

L'últim cap de setmana de setembre Vinaròs acollirà als Ajuntaments de Vinaròs, Benicarló, Vila-real, o els ajuntaments dels Ports, amb Morella al capdavant. També Sant Mateu o les Coves de Vinromà, exposaran la seua forma de treballar per i per a la innovació, promovent el desenvolupament dels municipis de la comarca de forma sostenible.

Pel que fa a l'empreses algunes que ja han confirmat la seua participació són Ashland Chemical Hispània, que aposta per la innovació en la indústria química com una forma de progrés sostenible; l'Aeroport de Castelló, que considera tant la innovació com la recerca pilars bàsics per a poder mantenir nivells de qualitat adequats, o els fabricants de pales eòliques extragrans a les Coves de Vinromà, LM Wind Power, qui acudirà a la cita de la mà de l'ajuntament d'aquesta localitat. També Port Castelló, que abandera la sostenibilitat com a base de la innovació, estarà present amb un stand expositiu. Se sumen altres entitats com la mancomunitat Taula del Sènia, que defensa una contínua sinergia entre diversos ens empresarials o la recentment creada Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació.

Destaca en Ruta explica també amb el suport de diferents patrocinadors que aposten per la R+D+i com la Diputació de Castelló, la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana, el Grup Gil Comes, Caixa Vinaròs i Facsa.

Un avanç del que mostraran durant aquestes jornades científiques i tecnològiques es pot veure en una sèrie de video-entrevistes que es distribueixen a través de les xarxes socials amb el hashtag #DestacaEnRuta, o en la web oficial www.feriadestaca.es/galeria-de-videos.

Destaca En Ruta Vinaròs està organitzada per la Universitat Jaume I a través de la Càtedra d'Innovació Ceràmica, l'Ajuntament de Vinaròs i CEEI Castelló a través del programa Focus Territorial.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Vinaròs
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil