elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Grup Municipal BLOC-Compromís engega per setè any consecutiu la campanya de pressupost participatiu per al 2014

    El regidor i portaveu del Grup Municipal Bloc-Compromís a l'Ajuntament de Vinaròs, Domènec Fontanet, informa que “comença el període per recollir les propostes, suggeriments i iniciatives per part de la ciutadania per mirar de posar-les damunt de la taula a l'hora de fer les aportacions del nostre Grup Municipal per al pressupost del 2014. Ja és el setè any on posen en pràctica la Campanya de Pressupost Participatiu iniciativa del nostre Grup Municipal i que ha tingut molt bona acceptació per part de ciutadans i associacions en anteriors anys“.

    Segons Fontanet, “des del BLOC sempre hem pensat que el pressupost municipal ha de ser una eina no tan sols de l'equip que governa en un poble, tot al contrari, té que estar obert als partits de l'oposició i a totes aquelles aportacions que venen per part de la ciutadania i de les entitats del poble. Un pressupost participatiu farà que les inversions que s'han d'executar des de l'ajuntament tinguen el màxim suport per part de tots “.

    Aquesta campanya que vam engegar fa set anys des del BLOC anomenada, Campanya Pressupost Participatiu, comença en una primera fase on fiquem les eines necessàries per a que la ciutadania puga traslladar-nos totes les seues propostes.

    Per a recollir les vostres propostes fiquem a la vostra disposició els perfils i pàgina del Facebook tan dels dos regidors com del partit on podreu contactar en nosaltres i traslladar totes les vostres propostes i suggeriments.

    També, fiquem a la vostra disposició un correu electrònic blocvinaros@gmail.com on ens podeu fer arribar via Internet tot allò que creieu que fa falta.

    I una tercera eina on podeu personar-vos al nostre local on tenim una Oficina d'Atenció al Ciutadà al C/ Carme, 4.

    És per aquest motiu, que Fontanet acaba dient “com sempre hem dit des del BLOC, fem política de baix cap a dalt, estem al servei de la gent i volem arreplegar totes les propostes i iniciatives per part de la ciutadania per al pressupost del 2014. I així, des del Grup Municipal del BLOC-Compromís, proposar i valorar quines són les línies d'actuació i les infraestructures necessàries i prioritàries per a tindre en compte l'equip de govern a l'hora de confeccionar el pressupost del 2014. Aquesta manera de fer política va aconseguir que el nostre Grup Municipal fos el tercer en representació arribant a 1.146 i aconseguir dos regidors“.

    Subir