elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Federació de Vela Llatina presenta el calendari de proves 2016

La Federació de Vela Llatina presenta el calendari de proves 2016

    La Federació Cultural Valenciana de Vela Llatina ha presentat el calendari de proves 2016. L'acte es va celebrar a la Comunitat de Pescados del Palmar amb la presència de l'Alcaldessa Raquel Romero, el president de la Federació Iván Carbonell, i els presidents i representants de les associacions de vela de l'Albufera.

    Encara que les exhibicions van iniciar-se el passat 2 d'abril amb la prova de falles organitzada per l'Associació de vela llatina de Silla, serà aquesta mateixa entitat la que celebre la regata que iniciarà el calendari el pròxim dissabte 30 d'abril. Des del dissabte pròxim i fins al 17 de setembre es realitzaran vora una vintena d'exhibicions.

    La regata de la Federació se celebrarà el 21 de maig amb El Palmar com a port amfitrió. També en el mes de maig, el dia 14, l'Associació de Pescadors de Catarroja organitzara una prova i Silla la del dia 28.

    Els quatre dissabtes de juny tindran exhibicions organitzades per L'Associació de Vela de Catarroja, el dia 4; l'11 l'Associació de Pescadors de Catarroja; el 18, l'Associació de Vela de Sollana i tancarà Silla el dia 25.

    El mes de juliol organitzen l'Associació de Vela de Catarroja, l'Associació de Pescadors de Catarroja, la del Perellonet, Silla i El Palmar. En agost no hi haurà exhibicions i a setembre l'Associació de Silla organitza les del dia 3 i 17. La Comunitat de Pescadors de Catarroja celebrarà l'eixida de Sant Miquel el dia 10 de setembre.

    Subir