elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Bloc d’Estudiants Agermanats organitza a la Universitat Politècnica de València el Rebrotem 2015

El Bloc d’Estudiants Agermanats organitza a la Universitat Politècnica de València el Rebrotem 2015
    MÁS FOTOS
    El Bloc d’Estudiants Agermanats organitza a la Universitat Politècnica de València el Rebrotem 2015 - (foto 2)

    Aprofitant l’inici del segon quadrimestre, el Bloc d’Estudiants Agermanats a la Universitat Politècnica de València organitza per primera vegada les jornades culturals Rebrotem.

    El Rebrotem 2015 constarà d’un acte d’obertura, amb unes microxarrades divulgatives, un tast de productes alimentaris valencians, una excursió pel centre de la ciutat de València, un concert, un campionat de trivial i un monòleg humorístic, que fara de cloenda. Totes les activitats estaran repartides durant les quatre setmanes de febrer per tractar­se de l’inici del segon quadrimestre i del temps en que l’estudiantat de la UPV disposa de més temps lliure per a assistir a activitats culturals.

    Micro-xarrades #Rebrotem

    Dilluns 2 de febrer a les 19:00 a la Casa de l’alumne.

    Micro-xarrades de 5 minuts a càrrec de diferents artistes, divulgadors, professors de la UPV i altres sobre temes relatius a les titulacions de la Universitat Politècnica de València. L’entrada serà gratuïta, amb les places limitades a la capacitat de la sala. L’activitat ha estat organitzada pel BEA UPV i l’ACV Tirant lo Blanc.

    Tast de productes valencians

    Dijous 5 de febrer a les 13:00 a la Sala de Graus de l’edifici 3P de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural.

    Presentació i tast de productes alimentaris artesanals valencians a càrrec de la botiga en línia Terra Valenciana. Places limitades: els participants hauran d’inscriure’s prèviament mitjançant un formulari en línia a partir del 29 de gener. Aquesta activitat ha rebut una ajuda del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV.

    Excursió pel centre de València

    Dilluns 9 de febrer a les 10:00 pel centre de València.

    Excursió guiada pel centre de València. Es visitarà els edificis més importants del patrimoni arquitectònic i històric valencià. Aquesta activitat ha rebut una ajuda del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV.

    Campionat de Trivial valencià

    Dilluns 16 de febrer a les 19:00 a la Casa de l’alumne.

    Campionat de Trivial per equips. Les preguntes tractaran de la història i identitat de València. Els equips que vulguen participar s’hauran d’inscriure amb antelació mitjançant un formulari en línia a partir del 6 de febrer. Aquesta activitat ha rebut una ajuda del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV.

    Concert de Pau Alabajos

    Dimecres 18 de febrer a les 19:30 al Paranimf de rectorat de la UPV.

    Aquesta activitat ha rebut una ajuda del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

    Monòleg d’Eugeni Alemany

    Dijous 26 de febrer a les 18:00 a l’Aula Magna de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura.

    Monòleg humorístic en què Eugeni Alemany fa un repàs de l’actualitat, adaptant l’actuació al públic. Aquesta activitat ha rebut una ajuda del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

    Subir