elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
Per Víctor García i Tomás
El meu compromís - RSS

Indignat

    El passat dilluns dia 16 d'abril es publicava en premsa que el Consell certificava la legalitat de la INCINERADORA de l'Alcora. Si us dic la veritat, personalment pensava que no anàven a contestar després de que el Govern Valencià del PP, no haguera tingut en compte els terminis per a contestar i ho han fet quan els ha vingut en gana, com fan amb quasi tot, aprofitant-se de la majoria absolutista (dictatorial) de la que tant presumeixen a les Corts Valencianes. Sóc un INDIGNAT més.

    El rebuig del Recurs d'alçada no em va sorprendre, l'esperava, però vaig encontrar desproporcionada la manera i forma amb la qual el Consell va tractar la contestació, i a més a més, atrevir-se a donar a entendre que en el conflicte la Generalitat del PP era neutral entre els interessos de l'empresa i els de la població de l'Alcora. Quan el PP s'ha fartat de defensar la INCINERACIÓ com a mètode d'eliminació de residus. El PP en la Generalitat haguera pogut tindre VOLUNTAT POLÍTICA, i haver escoltat el que demanava tota la COMARCA.

    El Consell no va deixar escapar l'ocasió per recordar que el responsable polític era el anterior equip de govern del PSOE, encapçalat per l'anterior alcalde i pel regidor de Medi Ambient, actual portaveu del PSOE. I encara que estic d'acord en que els socialistes són responsables de l’error en esta tramitació per haver estat completament passius, i per haver ocultat informació a la oposició i a la ciutadania, vull deixar clar que pareix que la Conselleria ha tingut a qui carregar-li el mort, i es llava les mans, dient que no podia fer res més. Clar que podia, tot és VOLUNTAT POLÍTICA.

    Un govern del BLOC-Compromís no haguera permès mai la construcció d'este tipus d'instal•lacions, ni a l'Alcora ni en cap lloc. Des del BLOC-Compromís estem treballant des del 15 de juliol de 2011 a tots els nivells administratius, i ho seguirem fent. I crec que cal castigar als partits responsables d'esta situació, tant al PSOE com al PP. Desgraciadament, fins al 2015 no hi haurà eleccions municipals ni autonòmiques. Lla manera de castigar al PP i PSOE, és votant a aquells partits que asseguren que açò no haguera passat mai. Un d'estos partits és el meu, el BLOC-Compromís, i és una de les coses que estic més orgullós ara per ara, ser militant del BLOC.

     

    Elperiodic.com ofereix aquest espai perquè els columnistes puguen exercir eficaçment el seu dret a la llibertat d'expressió. En ell es publicaran articles, opinions o crítiques dels quals són responsables els mateixos autors en tant dirigeixen la seua pròpia línia editorial. Des d'Elperiodic.com no podem garantir la veracitat de la informació proporcionada pels autors i no ens fem responsables de les possibles conseqüències derivades de la seua publicació, sent exclusivament responsabilitat dels propis columnistes.
    Pujar