elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
Per José Vicente Isach - Secretario general PSPV-PSOE Moncofa
La Palestra - RSS

No és un adéu, fins sempre Vicent

    La mort sobtada de Vicent Esteve ens ha deixat a tots i a totes consternats, en especial, a la família socialista de Moncofa. Vicent, amic i company, ens ha deixat quan havia aconseguit en la política un dels seus somnis: ser diputat autonòmic a Les Corts; el primer diputat autonòmic de Moncofa de tota la democràcia.

    Socialista de pensament i de cor ha estat quasi tota la seua vida lluitant pel partit dels treballadors, com ell ho sentia i als 16 anys començà amb les Joventuts Socialistes a treballar pel i per al partit. Des d’este moment Vicent Esteve ha estat vinculat al socialisme, i no puc vore Vicent en una altra tasca que no siga el fet de lluitar pels drets del ciutadà des del mateix partit.

    Pràcticament ha estat al meu costat des dels inicis en la política local; Vicent ha estat sempre preocupat i sempre treballant per la seua benvolguda Moncofa. Era un bon coneixedor de la política local ja que en tots estos anys ha estat al cap de diferents regidories.

    Un home de carrer que tothom coneixia i era sabedor dels problemes i de les necessitats del poble. Però, a més a més, a la comarca de la Plana Baixa ha sigut durant molts anys secretari d’organització, un càrrec que li va servir per a unir les agrupacions dels diferents pobles que formen esta comarca. Va ser Esteve el promotor de fer sentir la veu socialista de la Plana Baixa dins de l’àmbit provincial.

    La seua entrega al partit ha estat present fins al final, de la mateixa manera que la seua lluita pel treballador i pel valencià: l'1 de maig tindrà per als socialistes un significat més important perquè quan celebrem els actes sempre hi estarà present Vicent Esteve.

    El seu compromís pel PSPV-PSOE ha sigut d’entrega total, ha sacrificat molt de la seua vida personal però gràcies al suport de la dona, de la filla i també de la resta de la seua família, ha pogut amb les pressions que comporten dedicar-ho tot als seus ideals.

    Hem perdut un amic, un company, un exemple per al partit, encara que de vegades amb diferències però també amb moltes coses en comú tant amb els socialistes de Moncofa com els socialistes de província i de país. Tots i totes hem de recapacitar i pensar que el vertader socialisme estava representat en la figura de Vicent Esteve, persona de partit que notarem a faltar en el PSPV-PSOE de Moncofa i també en les agrupacions a nivell comarcal, provincial i de país.

    Vicent, com a secretari general del PSPV-PSOE i en nom dels socialistes moncofins, no volem dir-te un adéu perquè sempre te tindrem dins de nosaltres i parlarem de moltes anècdotes, vivències, moments difícils i també satisfactoris que hem compartit amb tu. Sempre estaràs entre nosaltres.

    La teua família socialista de Moncofa et diu no un adéu, sinó un fins sempre, Vicent.

     

    Elperiodic.com ofereix aquest espai perquè els columnistes puguen exercir eficaçment el seu dret a la llibertat d'expressió. En ell es publicaran articles, opinions o crítiques dels quals són responsables els mateixos autors en tant dirigeixen la seua pròpia línia editorial. Des d'Elperiodic.com no podem garantir la veracitat de la informació proporcionada pels autors i no ens fem responsables de les possibles conseqüències derivades de la seua publicació, sent exclusivament responsabilitat dels propis columnistes.
    Pujar