Dimecres 21 de Febrer de 2018

-Torrent inicia este cap de setmana les celebracions del Nou d’Octubre :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  torrent
28/09/2017 | elperiodic.com  

Torrent inicia este cap de setmana les celebracions del Nou d’Octubre

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Este cap de setmana arranquen les celebracions del Nou d'Octubre i la Fira del Llibre. Torrent s'engalana per a celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana i commemorar la figura de Jaume I. Com a novetat, enguany es plantarà la falla Renaixement, que va estar present al Burning Man als EUA i que es cremarà com a colofó de la Setmana Cultural. La plantà tindrà lloc dissabte a les 20.30 al peu de la Torre; i en acabar s'inaugurarà l'exposició "Torrent al Burning", a l'entrada de l'Antic Mercat.

A més, diumenge a les 13.00 h es presenta a la Torre el projecte artístic i solidari Elefante liderat per Olfo Bosé; un gran mural que es pintarà i serà subhastat entre els participants. De vesprada, també a la Torre, tindrà lloc l'encesa i espectacle lumínic de l'estructura Renaixement a les 20.30 h.

Divendres a les 12.00 h, la plaça de la Unió Musical acollirà la inauguració de la Fira del Llibre, i de vesprada a les 17.30 h es farà una lectura pública dels contes de l'alumnat torrentí que participà en el Premi Sambori i amb els quals l'Ajuntament edità el llibre Torrent, un poble ple de contes. La programació continua dissabte a les 19.30 h amb la presentació del llibre Les xiques de Torrent de Conxa Chust.

L'Auditori estrena la nova programació de tardor este cap de setmana; una programació que s'inaugura amb una obra de teatre per a riure i passar una bona estona. "Què prefereixes: què et donen 100.000 € ara o un milió d'ací a 10 anys?"; esta és la pregunta que planteja l'obra i que dos parelles sentimentals discutiran al llarg de l'actuació, dissabte a les 20.00 h. D'altra banda, l'Auditori acull diumenge a les 19.00 h, el concert Memòries, un espectacle per a celebrar el XX Aniversari del Grup valencià Illana.
Els més menuts també podran gaudir d'un cap de setmana molt divertit amb les activitats del Centre Ambiental el Vedat, que esta vegada presenta una activitat atractiva i innovadora que utilitza el joc con a eina de transformació social. A partir de les 11.00 h, les famílies hi podran acudir i passar-s'ho bé alhora que desenvolupen les seues activitats.

Per a tancar les activitats de la Setmana de l'Agricultura, el matí de diumenge, a partir de les 8.00 h, s'ha organitzat una eixida de camp pel Safranar de Torrent.

La Setmana de la Mobilitat també acaba amb una festa de cloenda al Museu Comarcal de l'Horta Sud. En primer lloc, hi haurà un sopar d'entrepà, i en acabar els assistents gaudiran de la projecció del documental Rodando por el clima.

I per últim, el matí de dissabte, a partir de les 9.00 h, tindrà lloc el primer Premi Dòmino Ciutat de Torrent organitzat per la Federació de Dòmino Jaume I de la Comunitat Valenciana. La plaça del Jutjats acollirà este concurs, que farà l'entrega de trofeus a les 20.00 h.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida

RSS elperiodic.com Torrent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil