Dijous 23 de Novembre de 2017

-Les falles guanyadores del 1er Festival de JCF protagonitzen ‘Els grans musicals’ :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fallas -  torrent
28/07/2017 | elperiodic.com  

Les falles guanyadores del 1er Festival de JCF protagonitzen ‘Els grans musicals’

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Passat ja l'equador de les Festes Patronals, el dia d'ahir va estar ple d'activitats molt variades.

Seguint amb la programació infantil, la plaça Pedro Iturralde va acollir la sèptima jornada d'animació infantil de les festes de Torrent, on els més xicotets jugaren i es divertiren en tot tipus d'activitats com unflables o pintacares.

A la plaça Unió Músical va tindre lloc el 'Corral kaos, circ infantil', espectacle de la companyia de teatre Scura Plats dirigit a tots els públics. L'obra, plena de llum i color, va fer participar als assistents i els va oferir coreografies amb xanques de rebot, jocs i molta diversió.

El rock va inundar la Gastro-Fira del Parc Central amb actuacions dels grups de rock y heavy-rock: '7th Hell' i 'El respetable', que van fer gaudir als presents de la millor música, amenitzant la fira gastronòmica.

Mentrestant, la plaça de la Llibertat acollia tota l'activitat fallera de les Festes Patronals. La funció 'Playbacks fallers, els musicals infantils', va comptar amb l'actuació dels més menuts de les falles Antonio Pardo, Àngel de l'Alcàsser i Lope de Rueda. Els xicotets fallers i falleres van sorprendre al públic amb actuacions de gran nivell.

El plat fort de la nit va arribar amb 'Els grans musicals', obra duta a terme per les falles guanyadores del 1er festival de Junta Central Fallera. Les falles encarregades d'amenitzar la vetllada foren: la Falla 2 de Maig de Paterna, la Falla Toledo de Torrent, la Falla Lope de Rueda de Torrent, la Falla Antonio Pardo de Torrent, la Falla Sud de Picassent i la Falla Lepanto de Benetússer.

L' humorista Òscar Tramoyeres fou l'encarregat de traure un somriure als torrentins i torrentines que es van apropar la mateixa nit a la plaça de l'Església. Òscar, és un còmic expermientat, que ha actuat en més de 300 obres en el grup Olla Xunta Teatre.

També a la plaça de l'Església va tenir lloc l'espectacle "Què flamenca sóc" de la companyia Taconterra Dansa. Un espectacle de música i dansa que va apropar d'una forma novedosa al folklore valencià i també al folklore flamenc als assistents. Albaes, fandangos, buleries, rondalles, dansaes, cant d'estil, tot un ventall de música, dansa i cultura que Taconterra va aconseguir harmonitzar aconseguint un espectacle que va deixar sorpresos i encantats als assistents.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil