Dimecres 21 de Febrer de 2018

-La cantant Angy revolucionarà Torrent amb les cançons més famoses del seu repertori :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  torrent
18/07/2017 | elperiodic.com  

La cantant Angy revolucionarà Torrent amb les cançons més famoses del seu repertori

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El començament de les festes patronals del municipi de l'Horta està marcat per la música i pels somriures dels més menuts. Dijous la programació començarà amb el concert extraordinari de Harmonie St.Cecilia Brerik. A les 22.30 h a la plaça de l'Església.

Divendres s'inicia, a l'avinguda Olímpica Parc Central, el programa d'animació infantil, on els xiquets i xiquetes de Torrent podran gaudir d'una vesprada plena d'activitats i molta diversió. Esta programació infantil, prevista al llarg de les festes patronals, tindrà lloc en diferents enclavaments de la ciutat perquè aplegue a tots els xiquets de la ciutat. L'horari de les activitats dependrà del lloc on es facen, per a aprofitar les hores d'ombra del dia i, així, garantir la seguretat dels més menuts en este mes on les temperatures són elevades.

Els torrentins i les torrentines que s'acosten a la plaça de les Corts Valencianes a partir de les 19.30h, tindran l'oportunitat de viure 'Música a la fresca', una sessió de música a l'aire lliure. El Grup del Cercle Catòlic estarà encarregat d'organitzar la vetllada.

Més tard, a les 22:30h, la plaça de la Llibertat s'engalanarà per a acollir el espectacle Broadway, el musical. La companyia torrentina Airshow oferirà als assistents una funció memorable, tot un recorregut per la història de Broadway i els seus musicals més famosos. Representacions d'obres com Grease, Chicago, Cabaret o Mamma Mia delectaran tot el públic.

A la mateixa hora, a la plaça de l'Església, es celebrarà el Concert Extraordinari del Cercle Catòlic de Torrent per a goig del assistents, que seran testimonis d'este final perfecte per a una jornada plena de festivitat i emoció.

A l'endemà, el dissabte 22, hi haurà una programació ben diversa per als amants de la música. El Grup de Ball de Torrent oferirà l'espectacle III Danses, Ciutat de Torrent, on la música i el folklore valencià s'uniran en una cercavila que tindrà lloc des del Convent fins al peu de la Torre.

El pop rock vindrà a la ciutat de la mà de la famosa cantant Angy Fernández, que es féu famosa per triomfar en Factor X i per la seua participació en la sèrie Física o Química, a més de destacar en el món de la televisió i la música per guanyar la primera edició del concurs Tu cara me suena. El concert tindrà lloc a la plaça de la Llibertat on tots el públics gaudiran de l'espectacle i de la seua energia damunt de l'escenari i segur que revolucionarà els assistents amb les cançons més conegudes del seu repertori.

A la mateixa hora, en la plaça de l'Església, es celebrarà el Festival Internacional de Folklore organitzat pel Grup de Ball L'U i Dos de la Llar Antoniana amb l'escola de jota Cierzo de Aragón de Terol i Los Torronchos de Segòvia.

Per a acabar el dia, també tindrà lloc la segona jornada d'animació infantil. Esta vegada seran els xiquets i xiquetes del voltant de la plaça de Fra Antonio Panes els qui gaudiran de les nombroses activitats que es prepararan per a ells.

Les activitats continuaran diumenge amb una programació que no deixarà indiferent ningú. La xicalla continuarà passant-s'ho bé en les activitats infantils a partir de les 18 h a la plaça de la Unió Musical.

El Grup Unió Musical oferirà una vesprada musical per a totes les persones que desitgen gaudir d'un espectacle refrescant, divertit i original, a les 19.30 hores a la avinguda Olímpica Parc Central. En acabar tots els qui vulguen es podran dirigir a la plaça de l'Església per a poder contemplar l'obra El Soto del Parral; una nit de sarsuela organitzada per Katiuska. A les 22.30 h.

Mes tard, el mag Yunke visitarà Torrent per a deixar els espectadors amb la boca oberta amb uns trucs que tenen molt d'estil, misteri, bellesa, risc, i molts més ingredients per a triomfar en una de les especialitats més complicada de la màgia. La plaça de la Llibertat acollirà este meravellós i misteriós espectacle a les 23 h.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)
17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida

RSS elperiodic.com Torrent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil