Dilluns 22 de Gener de 2018

-Els i les esportistes, protagonistes a la Gala de l’Esport :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  torrent
13/07/2017 | elperiodic.com  

Els i les esportistes, protagonistes a la Gala de l’Esport

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El cap de setmana arranca amb una programació molt esportiva, com és la Gala de l'Esport; un acte que està dedicat a tots i totes els i les esportistes de Torrent. Com a novetat enguany, es tractarà d'un acte molt participatiu, on col·laboren tots els clubs de la ciutat, i els quals tenen una menció especial. A més, des del gabinet de comunicació de l'ajuntament s'ha creat un vídeo en el qual els protagonistes són els clubs de la ciutat i els seus esportistes de la ciutat que tenen un reconeixement al seu esforç i treball dedicat. La gala començarà divendres a les 20 h a l'Hort de Trénor.

Eixe mateix dia s'inicien les festes patronals amb dos activitats molt divertides. D'una banda el concurs de fanalets de meló d'alger, a les 22 h a la falla Sants Patrons. I d'una altra banda, el concurs de Tir i arrossegament. A partir de les 18 h al Parc Central. Esta activitat durarà dels dies 14 al 16 de juliol. I dissabte a la nit, la mateixa comissió celebra Teatre al carrer, per el seu 50 aniversari.

A més, els torrentins i torrentines podran gaudir de la tercera Trobada de Muixerangues. La jornada s'iniciarà dissabte, a les 18 h, amb una cercavila des de l'avinguda fins a la Torre on faran unes espectaculars figures.

I el cine d'estiu aplega a la plaça de l'església amb la divertida pel·lícula El pregón; protagonitzada per Buenafuente i Berto Romero. A les 22 h

Els moros i cristians comencen a calentar motors per a les que seran les seues festes grans, i ho fan amb un partit de futbol, al camp Sant Gregori. I després el dinar del capità moro 2017

Diferents associacions estan de festivitat este cap de setmana. L'associació Andalusa està celebrant una setmana cultural amb un gran nombre d'activitats. Dissabte al matí, han planificat una sardinada, on conviden a tot el veïnat al seu local i a gaudir de la jornada. I ja entrada la nit del dissabte, rebran la visita de José Monty, Maria José Navarro y Blai que faran un gran espectacle humorístic. També l'associació de veïns de Nicolás Andreu ha preparat un sopar, dissabte a la nit, i un esmorzar diumenge al matí. I per últim la associació del Mas de Don Pedro ha planificat un gran nombre d'activitats diumenge a partir de les 9.30 h.

I per acabar l'agenda, la música serà la protagonista a l'edifici del Metro que acull l'espectacle: Música a la fresca, amb la participació de la Unió Musical.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

21/01/2018 - Editorial
Aficionados
15/01/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mi carta a los Reyes Magos / La parcela del Arenal
19/01/2018 - Columna de Michel
Las pensiones y luchas internas
19/01/2018 - Reflexionando, que no es poco
Empezar como se acabó: es empezar a acabar igual
15/01/2018 - Chuzos de Punta
Nuestras plantas no corren
19/01/2018 - Desde el centro
Baja el paro en Nules

RSS elperiodic.com Torrent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil