Dissabte 25 de Novembre de 2017

-Vicent Burguera i Vicente Simó, capitans de les festes de Moros i Cristians de Torrent 2017 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  torrent
10/07/2017 | elperiodic.com  

Vicent Burguera i Vicente Simó, capitans de les festes de Moros i Cristians de Torrent 2017

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les festes de Moros i Cristians han donat el tret d'eixida amb el sopar de nomenament dels càrrecs de 2017, que es celebrà dissabte a l'Àgora de Parc Central.

Este acte marca oficialment el començament de les festes, que tindran lloc del 24 al 30 de juliol, on s'acomiadà els capitans i alferes de l'excerici 2016 i es donà la benvinguda a les persones que exerciran enguany estos importants càrrecs.

L'acte va començar amb un espectacle d'humor sobre la societat torrentina i la festivitat de Moros i Cristians, que féu passar una bona estona a tots els presents. Acte seguit, José Serer, capità moro, i Jose María Martinez, capità cristià de 2016, acompanyats pels alferes Raül Mil, de la filada cristiana Conqueridors, i José Garrigues, de la comparsa mora Abbassides, foren acomiadats, i tots recordaren este meravellós any, inoblidable i ple d'emocions, que han compartit representant la festivitat a la seua ciutat. Ara, entre bons records, passen el testimoni als capitans d'este exercici 2017.

Vicent Burguera Fernández, de la filada cristiana Comilitons, i Vicente Simó Benavent, de la comparsa mora Sumaly's, foren nomenats capitans de 2017. Els dos estaran acompanyats en tot moment per les alferesies representades per Concha Gallardó Gordillo, de la filada cristiana Ballesteres, i Patricia López Navarro, de la comparsa mora Beduïns. Quatre filades que viuran enguany unes festes de Moros i Cristians molt especials.

L'Àgora de Parc Central va reunir totes les filades i comparses, acompanyats per familiars i amics, a qui els capitans i les alferes d'enguany agraïren la presència, el suport i l'ajuda incondicional en estos mesos de preparació.

L'alcalde Jesús Ros, que hi va assistir acompanyat pel regidor d'Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, va dirigir unes paraules als presents, donà l'enhorabona als nous càrrecs i afirmà que "les festes de Moros i Cristians de Torrent són aquelles que omplin la ciutat de música i de xarangues, però sobretot de companyonia, ja que cada local fester, tant de moros com de cristians, és una casa per a tots." L'alcalde féu entrega als capitans de 2017 de la medalla de la ciutat, mentre que el president de la FMCT, Daniel Català, féu entrega d'un detall als capitans i alferes de 2017, i els animà a gaudir d'este increïble any.

Seguidament, tingué lloc un sopar de companyonia i una revetla oberta al públic, a càrrec de l'orquestra Mito.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
24/11/2017 - Columna de Michel
Experiencia rejuvenecedora
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil