elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Este cap de setmana Torrent triarà les falleres majors del 2017

    Dissabte a la nit, l’Àgora del Parc Central acollirà l'acte d'elecció de les falleres majors del 2017. Després d'una llarga selecció de proves, que han tingut lloc esta setmana, una xiqueta i una jove compliran el seu somni quan siguen triades, entre nou xiquetes i nou jóvens, les màximes representants de la festa fallera per al pròxim exercici.

    A més, dissabte de vesprada, a les 20 h, es farà l’activitat de Balls al Carrer en la plaça de Sant Jaume. Esta setmana els encarregats d’amenitzar el públic són el grup L’U i Dos.

    A l'àmbit esportiu Torrent està d'enhorabona perquè ha sigut selecciona per a celebrar en el trinquet Jose M. Veguer les finals del Trofeu Trinquet El Corte Inglés. Un cap de setmana ple d'activitat, que farà que el trinquet situat en el carrer de València estiga a ple rendiment per la celebració d'estes finals. El programa serà el següent: dissabte 9 de juliol, a les 17.30 h, exhibició de raspall adaptat (cadira de rodes). A les 18.30 h, final Segona: CPV Manises A – CPV Onda A. Diumenge 10 de juliol a les 17.30 h, final Tercera: Trinquet de Torrent D - Trinquet de Torrent I. I a les 18.30 h final Primera: Trinquet de Torrent A – CPV Almussafes A.

    I encara pel que fa a l'esport, el Club Barracudas organitza una competició de natació en el Parc Central, diumenge a les 12 h, i el lliurament de trofeus a les 19 h. A més en la plaça de Moralets a les 11 h tindrà lloc una carrera ciclista.

    Com cada dissabte de matí el Centre Ambiental del Vedat organitzarà el famós Mercat Ecològic. I una altra activitat l'oferix el Camp de Tir Penya Roja que organitza este diumenge al matí l'esmorzar en el seu Club Esportiu de Caça i Tradicional Tir de Colom.

    Per a acabar, l’acte solidari del cap de setmana ve de la mà de l'escola de ball Luis y Ventura a la sala d'actes de l'ajuntament, un espectacle en el qual els alumnes de l'acadèmia mostraran tots els balls apresos durant el curs. A més els diners recaptats aniran destinats íntegrament en benefici de Casa de la Caritat.

    Subir