Dilluns 23 de Abril de 2018

-Moraira acull aquest cap de setmana la XVII Trobada Fòrum Vives del Voluntariat Lingüístic Universitari :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  teulada
10/11/2017 | elperiodic.com  

Moraira acull aquest cap de setmana la XVII Trobada Fòrum Vives del Voluntariat Lingüístic Universitari

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La localitat de Moraira serà seu del 10 al  13 de novembre de la XVII Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari, que comptarà amb la participació de més de 70 voluntaris lingüístics provinents de diferents universitats del nostre territori. Organitzada pel Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i la Xarxa Vives d’Universitats (XVU), es tracta d’una iniciativa desenvolupada en el marc de les activitats «Fòrum Vives». Sota el lema “Comunicació, activisme i drets lingüístics”, la trobada abordarà els reptes que el món de la comunicació ofereix a l’àmbit de l’activisme i els drets lingüístics, a través d’un programa que inclou xarrades, conferències i tallers diversos, a més d’activitats lúdiques. 

La trobada arranca avui divendres 10 de novembre a l’Espai “La Senieta” de Moraira, amb l’acte de benvinguda i la conferència inaugural d’Empar Marco, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Vuit tallers, sessions i dinàmiques de grup, així com visites a Moraira, Teulada, Benissa i el Parc Natural del Penyal d’Ifach completen la programació d’aquesta fita interuniversitària, on també hi haurà temps per gaudir d’animacions de folk valencià i balls tradicionals, en concret la nit del dissabte. L’acte de cloenda tindrà lloc dilluns 13 a les 13:30, amb les intervencions de Ferran Isabel (director del Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant), Nathalie Torres (subdirectora general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana) i Abel Cardona (alcalde de Benissa).

Aquestes trobades, en el marc «Fòrum Vives», tenen per objectiu dinamitzar els contactes entre el voluntariat lingüístic de totes les universitats de la Xarxa Vives i permeten donar a conèixer als seus participants els diferents territoris i les diferents realitats sociolingüístiques, fomentant d’aquesta manera la creació d’un espai de debat dins i fora de l’àmbit universitari. Fòrum Vives és un espai d’intercanvi i reflexió que promou la XVU, i que es tradueix en múltiples jornades, debats, seminaris, tallers o congressos distribuïts arreu del territori.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M

RSS elperiodic.com Teulada
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil