Diumenge 22 de Abril de 2018

-Justícia dona orientació jurídica per a persones afectades per clàusules sòl :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Justicia -  tavernes_valldigna
03/02/2017 | elperiodic.com  

Justícia dona orientació jurídica per a persones afectades per clàusules sòl

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El secretari autonòmic de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Ferran Puchades, ha participat en el IV Cicle Economia i Territori, celebrat a Tavernes de la Valldigna (València), titulat 'Sistema judicial i clàusules bancàries abusives' per a explicar les iniciatives posades en marxa des de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, dirigides a oferir un servei d'orientació jurídica gratuïta a les persones afectades per clàusules sol.

Ferran Puchades ha explicat que «des del primer moment hem canalitzat la preocupació de la ciutadania i hem posat en funcionament aquesta iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de Consell Valencià de Col·legis d'Advocats, per a posar a disposició de les persones afectades la informació necessària sobre el que ha de fer si sap o sospita que la seua hipoteca té algun tipus de clàusula sòl, declarada il·legal pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea».

En eixe sentit, ha recordat que "a la Comunitat Valenciana es calcula que al voltant de 500.000 persones van firmar amb diverses entitats bancàries hipoteques que contenien clàusules sòl que, de mitjana, han pagat al voltant de 6.000 euros de més".

En l'acte, organitzat pel Cercle d'Economia de la Safor de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa (IIVEE)-Euram Safor, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, també han participat l'advocat Vicent Estruch, el coordinador del Cicle d'Economia i Territori Pau Pérez i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer.

En la seua intervenció, Ferran Puchades ha destacat que el Col·legi d'Advocats de Sueca ha sigut el segon a posar en marxa el servei gratuït d'assessorament legal el passat dimecres, després del Col·legi d'Advocats de València, que va ser el primer a posar en marxa aquesta iniciativa el passat dia 30.

A partir de dilluns es posaran en marxa els respectius serveis dels col·legis d'advocats d'Alacant i Elx, el 10 de febrer començarà a operar el SOJ en la seu del Col·legi d'Advocats d'Alcoi i el 15 i el 17 en les de Castelló de la Plana i Alzira, respectivament. El desplegament conclourà el 22 de febrer amb la seua implantació al Col·legi d'Advocats d'Orihuela.

A més, els possibles usuaris podran sol·licitar l'assistència del SOJ en el telèfon de cada col·legi d'advocats, així com en la pàgina web de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?

RSS elperiodic.com Tavernes de la Valldigna
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil