Dimecres 25 de Abril de 2018

-Sueca reprén el cicle Mirades Violeta :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  sueca
09/02/2018 | elperiodic.com  

Sueca reprén el cicle Mirades Violeta

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Sueca torna a programar un nou cicle de “Mirades Violeta”. El primer dels debats per la igualtat d'enguany se celebrarà este dilluns dia 12 i en ell es tractarà el tema de la diversitat sexual i d'identitat de gènere. Serà a les 19.00 hores a la sala de conferències de la Biblioteca Municipal. Com en les anteriors edicions, el suecà Eugeni Alcañiz moderarà la taula rodona en la que intervindran un sexòleg i dos persones transexuals. I en finalitzar les exposicions, s'encetarà un debat on podrà intervindre el públic assistent.

La regidora responsable de l'àrea de Polítiques d'Igualtat, Noelia Benedito, ha explicat que la intenció de l'Ajuntament és donar continuïtat al projecte que es va encetar fa dos anys amb motiu del Dia Internacional de la Dona. “El tema que ha motivat la xerrada inaugural d'esta nova edició del cicle s'emmarca en l'objectiu de normalitzar la diversitat afectiva sexual i les qüestions de gènere a la nostra societat, per tal de fomentar els valors del respecte a la diferència i sumar aliances per una societat oberta i tolerant amb totes les formes de sentir i d'estimar” ha apuntat també Benedito.

“La nostra intenció és que els diferents debats representen un fòrum obert a tots, per tal d'analitzar les conductes i circumstàncies quotidianes que resulten injustes i discriminatòries, en tots els àmbits, no només pel que fa a les qüestions de gènere” ha conclòs la titular de Polítiques d'Igualtat.

Esta és la tercera edició de la sèrie de debats que van començar en 2016 amb l'objectiu d'establir diàlegs compartits, intercanviar visions, experiències i propostes per aconseguir una societat més justa. En este nou cicle s'han programat realitzar deu jornades,  entre febrer i novembre. Com fins ara, les tertúlies del projecte Mirades Violeta es portaran a terme amb periodicitat mensual, a excepció de les dos que es realitzaran en març amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

En la primera d'elles, prevista per al dilluns 5 de març, es debatrà sobre l'assetjament en l'àmbit laboral. Els programes seran emesos per Sueca Tv i podran veure's també accedint a la seua web.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil