Dimarts 24 de Abril de 2018

-L'Ajuntament de Sueca facilita als veïns l'enviament i recollida de paquets de Correus :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  sueca
07/02/2018 | elperiodic.com  

L'Ajuntament de Sueca facilita als veïns l'enviament i recollida de paquets de Correus

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Sueca ha començat a prestar un nou servei. Ara, en col·laboració amb Correus, el consistori facilitarà als veïns l'enviament o recollida de paquets. Per açò, s'han instal·lat dispositius en tres edificis municipals ubicats en zones cèntriques.

El consistori ha signat un conveni amb Correus per a la instal·lació del servei Citypaq, una mena de bústia a través de la qual els veïns poden remetre els seus paquets en un franja horària més ampla, d'acord amb l'horari de l'edifici municipal on estiga el terminal. Des del consistori consideren que el servei pot ser d'utilitat per a molts veïns i veïnes atenent al considerable augment de la utilització de la missatgeria, sobretot per l'auge del comerç electrònic, la compra-venda de productes a través d'internet. "Es tracta d'una solució innovadora que facilitarà l'experiència dels nostres veïns. A més a més este servei significarà una major comoditat per a l'usuari, atés que ofereix una major flexibilitat en la recepció i en l'enviament de paquets, sense necessitat d'estar pendent del missatger o dels horaris restringits d'oficina" ha afegit el regidor titular del departament d'Informació i Atenció al Ciutadà, Xavier Masó.

Així, els veïns poden trobar les terminals de la iniciativa anomenada Citypaq al mateix edifici consistorial, a la Casa de la Cultura i al Pavelló Poliesportiu Cobert. Els usuaris poden operar directament en el dispositiu, utilitzant-los com un dispensador de Correus sense necessitat de desplaçar-se fins l'oficina. A través d'este expenedor l'usuari podrà tant enviar com rebre els seus paquets.

Per començar a utilitzar el nou servei, cal registrar-se en CityPaq, a la pàgina web de Correus o descarregant-se l'aplicació gratuïta de mòbil, vàlida per a sistemes Android i IOS. Després de formalitzar l'alta com a usuari, només queda elegir el dispositiu més pròxim o que millor s'adapte a les necessitats dels usuaris. Quan arriba el paquet, l'usuari rebrà un missatge en el seu dispositiu mòbil indicant-li que el paquet ja està disponible perquè puga retirar-lo.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil