Dijous 18 de Gener de 2018

-Sueca celebra la cloenda del 3 Sport de Nadal :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  sueca
02/01/2018 | elperiodic.com  

Sueca celebra la cloenda del 3 Sport de Nadal

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Els escolars de Sueca han gaudit els dies 27, 28 i 29 de desembre d'una nova edició del 3 Sport. La iniciativa lúdica està organitzada per l'Ajuntament de Sueca i té com a objectiu fomentar la pràctica de l'activitat física entre els escolars, durant els períodes de vacances de Nadal i Pasqua.

Al llarg dels tres dies, vint-i-un equips formats per xiquets i xiquetes en les categories benjamí, aleví i infantil s'han enfrontat en el Pavelló Poliesportiu Cobert en les tres modalitats participants: Futbol sala, handbol i bàsquet.
Divendres passat va tindre lloc l'entrega de trofeus. El regidor d'Esports, Vicent Baldoví, va ser l'encarregat de lliurar els diplomes i les copes als equips participants.

Els equips millor classificats han sigut, en categoria benjamí, Els guerrers; els segons, Els cavaliers i els tercers, Los pros. Els campions de la categoria aleví han estat El agua está zuzia CF; en segon lloc han quedat els Squad X i en tercer lloc, Los diablos. Pel que fa a la categoria infantil, l'or ha sigut per als Brioixon Team; la plata, per a Els olímpics; mentre que el bronze ha recaigut en la SD Sueca.

Com en anteriors edicions, enguany s'ha tornat a fomentar la participació d'equips mixtes. En este sentit l'organització ha sumat un punt per partit als resultats de tots aquells equips que comptaven amb participació femenina, tot amb l'objectiu de fomentar valors d'igualtat en la pràctica de l'activitat física. En este sentit, cal destacar la major participació femenina en la iniciativa. Enguany a més, per primera vegada, ha participat un equip format íntegrament per xiquetes.

"L'esport no és només una activitat per a l'oci i el temps lliure, també està estretament lligada a l'educació, la salut, la inclusió i, en definitiva, la democratització d'una societat" ha destacat el titular d'Esports, Vicent Baldoví. "Des de l'Ajuntament, conscients d'això, treballem per fomentar la participació de la dona i esprémer totes les possibilitats de l'esport per arribar a la igualtat efectiva entre dones i homes" ha conclòs.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/01/2018 - Reflexionando, que no es poco
El independentismo en un callejón sin salida
15/01/2018 - Chuzos de Punta
Nuestras plantas no corren
11/01/2018 - Columna de Michel
¿Por qué dimite ahora Arturo Mas?
15/01/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mi carta a los Reyes Magos / La parcela del Arenal

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil