Dijous 18 de Gener de 2018

-II Marató de Donació de Sang de Sueca :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sanidad y Salud -  sueca
15/12/2017 | elperiodic.com  

II Marató de Donació de Sang de Sueca

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Sueca ha celebrat este dijous, 14 de desembre, l'última campanya de donació de sang de l'any. Per segon any consecutiu, la Falla Bernat Aliño de Sueca s'ha sumat a la iniciativa que ha coorganitzant junt amb el Centre de Transfusions de Sang de la Generalitat Valenciana i amb el suport de l'Ajuntament de Sueca.

Un total de 114 persones han acudit a la crida solidària de la segona Marató de Donació de Sang de Sueca. Segons els organitzadors la jornada ha estat tot un èxit, atés que pràcticament s'ha complit amb les previsions. De les 114 persones, 103 van poder donar, de les quals 92 són donants habituals a Sueca i 11, nous donants.

L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i altres regidors de la corporació municipal; la Fallera Major de Sueca, Tània Sáez i el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, junt amb les representants falleres de la comissió amfitriona, la Falla Bernat Aliño, i representants de l'Associació de Donants de Sang de Sueca van participar també en la jornada.

En finalitzar les donacions, es va procedir al tradicional sorteig de regals organitzat per l'Associació de Donants de Sang de Sueca. Els obsequis podran recollir-se al llarg de la setmana vinent, de dilluns a divendres, entre les 18:00 i les 20:00 hores, a la seu del col·lectiu (c/ València, nº 58).

Donar sang és un gest que salva vides. La donació s'aprofita per a el tractament d'hemorràgies provocades per malalties, accidents, intervencions quirúrgiques, trasplantaments, etc.
La donació no es perjudicial per a la salut, i els únics requisits imprescindibles per a fer-se donant són: ser major de 18 anys i menor de 65, pesar més de 50 kg i no tenir ninguna contraindicació, la qual cosa es garanteix mitjançant la prèvia valoració mèdica i els exàmens pertinents.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/01/2018 - Chuzos de Punta
Nuestras plantas no corren
11/01/2018 - Columna de Michel
¿Por qué dimite ahora Arturo Mas?
15/01/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mi carta a los Reyes Magos / La parcela del Arenal
15/01/2018 - Reflexionando, que no es poco
El independentismo en un callejón sin salida

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil