Divendres 23 de Març de 2018

-Naix el Club – Escola de Piragüisme de Sueca :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  sueca
06/11/2017 | elperiodic.com  

Naix el Club – Escola de Piragüisme de Sueca

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• El nou col·lectiu ha celebrat este diumenge la jornada de portes obertes amb una gran expectació entre els suecans

El Riu Xúquer, al seu pas per Sueca, té ara més activitat que mai. Este diumenge s'ha celebrat la jornada de portes obertes del nou Club – Escola de Piragüisme de Sueca. Desenes de veïns, curiosos per la novetat de la iniciativa, han fet excursió a l'Assut de Sueca, on s'ha establert la seu del nou club local, per tal de provar l'esport d'aigua que no ha tingut mai precedents a la capital de la Ribera Baixa.

El regidor d'Esports, Vicent Baldoví, s'ha felicitat per la bona acollida que ha tingut la iniciativa. "Tots estan entusiasmats amb el naixement del club. És fantàstic que per fi puguem treure profit d'eixa sort que és tenir tan a prop el Riu Xúquer, un entorn únic per practicar esport i una zona d'esplai privilegiada". Baldoví ha augurat un molt bon inici al club, tot afirmant que "dóna molta confiança començar esta il·lusionant aventura de la mà de tot un campió, bon coneixedor d'este esport". El palista Vicent Tortajada, president del club, està reconegut com un dels millors d'Espanya en els últims anys i més enllà de les nostres fronteres, compta també amb un ventall important dels més prestigiosos triomfs internacionals com ara, entre els més recents, campió d'Europa en la Eurochallenge en la modalitat surfski a Alacant (2017), subcampió d'Europa en l'especialitat de marató en Portugal (2017), 5é del món en Brandenburg (2016) o subcampió del món en Portugal (2015).

Entre els diferents serveis que s'oferiran, hi haurà cursets d'iniciació per a xiquets (imprescindible tenir coneixements de natació), dissabtes i diumenges de 10:00 a 12:00 hores, i també el lloguer particular de piragües. El club disposa de material per a la pràctica d'este esport tant per a xiquets com per a adults.

L'horari d'hivern serà de dilluns a divendres, de 16:00 a 19:00 hores, i els caps de setmana, dissabte i diumenge, de 9:00 a 14:00 hores. Aquells que estiguen interessats en ampliar informació i inscriure's poden contactar directament amb el club a través del telèfon 685891222.

El consistori suecà, que ha col·laborat amb el club actuant de mediador front a altres organismes per tal de facilitar-li la posada en marxa de la iniciativa, estudia ja la possibilitat de teixir noves sinergies amb el col·lectiu des de diferents àrees com ara també Medi Ambient o Turisme.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
22/03/2018 - Camins de l´Alcora
Un callejero ilustrativo
20/03/2018 - Editorial
Volver
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil