Dijous 23 de Novembre de 2017

-Sueca acull la fase prèvia del torneig de pilota valenciana “Fallers de vaqueta” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  sueca
06/11/2017 | elperiodic.com  

Sueca acull la fase prèvia del torneig de pilota valenciana “Fallers de vaqueta”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El trinquet municipal Eusebio va acollir, dissabte passat, la fase prèvia del Torneig de pilota valenciana ‘Fallers de vaqueta’. Abans de començar les partides, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor d’Esports, Vicent Baldoví; el titular de Festes, Pau Roselló, així com les Falleres Majors de Sueca, Tània Sáez, i d’Oliva, Mireia Burgos, i el president de la JLF de Sueca, Bernardo Garrigós, van participar, entre altres, en la presentació del campionat i treta d’honor, prolegòmens del que va ser la competició.

Sueca fou dissabte una de les tres seus d’esta fase prèvia juntament amb els trinquets de Vilamarxant i Godelleta. A l’Eusebio s’enfrontaren els equips de Sueca, Oliva i Xàtiva.

En la vessant esportiva no pogué ser i l’equip amfitrió es va quedar fora de les semifinals. Tot i guanyar davant Oliva, els suecans van caure amb Xàtiva que, a més, també va aconseguir imposar-se a Oliva i, per tant, classificar-se per a la següent fase.

Representaren a la Junta Local Fallera els jugadors Adrià Miguel i Juan José Cobos (Falla Sucro), Ángel Mateo (Falla Ronda Bernat Alinyo) i Miguel Ángel Ribera i Ausiàs Sansebastián (Falla Avinguda d’Espanya).

El Torneig de pilota valenciana ‘Fallers de vaqueta’ va nàixer l’any passat amb la intenció de promocionar la pilota valenciana en totes les comissions de falla de la geografia valenciana. Enguany participen les seleccions de les juntes locals de Sueca, Sollana, Xàtiva, Oliva, Pobla de Vallbona, Carlet i Torrent, la selecció de la Junta Central Fallera i els equips fallers de Vilamarxant i Godelleta.

El proper dissabte 11 de novembre, a partir de les 9:30 hores del matí en el trinquet de Torrent, es disputaran les semifinals amb els guanyadors de cadascun dels grups i amb Torrent com a localitat amfitriona. A continuació es disputarà la partida pel 3r i 4t lloc i, per últim, la gran final. Allí mateix es lliuraran els trofeus i els diplomes als participants.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil