Diumenge 22 de Abril de 2018

-Sueca acollirà dijous una jornada comarcal sobre turisme sostenible :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  sueca
16/09/2017 | elperiodic.com  

Sueca acollirà dijous una jornada comarcal sobre turisme sostenible

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L’Ajuntament de Sueca junt amb l' Agència Valenciana de Turisme, el Consorci de la Ribera i el Patronat de Turisme de la Diputació de València València Turisme han organitzat una Jornada Comarcal de Turisme Sostenible per al Desenvolupament, que tindrà lloc el proper dijous 21 de setembre a partir de les 9.00 h, al Saló d'Actes de la Casa de la Cultura de Sueca.

Esta jornada es realitza amb motiu de la celebració de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al desenvolupament de les comarques de la Ribera Baixa, Ribera Alta i l'entorn del Parc Natural de l'Albufera amb la participació tant d'entitats públiques (polítics i tècnics locals, provincials i autonòmics de les àrees corresponents a turisme, desenvolupament, agricultura, medi ambient, etc.) com a empreses representatives, entitats privades i associacions i públic general, en especial emprenedors.

“La Ribera és una comarca amb moltes possibilitats, i amb un gran atractiu, pel seu paisatge i patrimoni, per la seua cultura i gastronomia, per la seua gent. Esta és una oportunitat única per compartir experiències d’èxit i aprendre en conjunt les oportunitats que ofereix l’activitat turística per a la sostenibilitat a casa nostra” ha apuntat el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sueca, Xavier Masó.

Programa

La jornada s’inaugurarà a partir de les 9:00 h. i s’iniciarà a les 9:30 h. amb la ponència marc “Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament, oportunitats per a una comarca” a càrrec de Federico Llorca Navasquillo, professor de Gestió de la Conservació del Medi Natural en l'EFA “La Malvesía” i autor del llibre que duu el mateix nom.

Tot seguit, hi haurà cinc panells d’experts representants de totes les entitats supramunicipals implicades en esta jornada. En este punt es preveu la participació de Paloma Mateache, directora del Parc Natural de l’Albufera; Josep Gisbert, de l’Agència Valenciana de Turisme o Evarist Caselles, director del Patronat de Turisme, entre d’altres.

A continuació serà el torn dels municipis. En la segona part de la jornada, les localitats participants tindran oportunitat d’exposar els seus valors endògens, atractius i serveis turístics als micro-espais, en format breu i dinàmic.

Aquells que estiguen interessats en participar o assistir només hauran d’omplir el formulari d’inscripció al següent enllaç https://goo.gl/forms/xufcVcA3gNAOfbIe2

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil