Dissabte 16 de Desembre de 2017

-Vora 700 motoristes es donen cita a la 22a concentració matinal motera de Sueca :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  sueca
04/09/2017 | elperiodic.com  

Vora 700 motoristes es donen cita a la 22a concentració matinal motera de Sueca

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

És ja un clàssic de la Fira i Festes de Sueca. Vora un miler de persones s’han congregat este diumenge a la capital arrossera convocats pel Moto Club Sueca, el col·lectiu organitzador d’esta iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

La jornada començava de bon matí, amb un bon assortit d’entrepans per a l’esmorzar de tots els inscrits. Abans del migdia, els participants han realitzat una ruta turística pels arrossars, fins el mirador més emblemàtic del paisatge, la Muntanyeta dels Sants, on l’organització ha proveït a tots d’un aiguallimó granissat per combatre les altes temperatures.

Ja de tornada, la trobada ha finalitzat al voltant de les 13:00 hores amb les rifes per als participants que han pogut guanyar peces d’avituallament, vestuari i diferents útils per a la pràctica del motociclisme, entre ells, fins i tot una scooter de 50 cc.

A més dels participants, multitud de curiosos s’han acostat també als voltants del Pavelló Poliesportiu Cobert de Sueca, per gaudir de l’ambient festiu i veure la desfilada i l’exposició de motos, que anaven des dels models clàssics i històrics a les últimes novetats del mercat del motor.

L’organització s’ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament de la jornada que ha servit també per presentar alguns dels seus pilots per esta temporada davant de tots els amants del món del motor que congrega esta cita.

La concentració ha comptat també amb la participació de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor d’Esports, Vicent Baldoví; el titular de Festes, Pau Roselló i la Festera Major de Sueca, Maria Viñoles, qui ha assistit acompanyada de la seua Cort d’Honor. 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil