Divendres 20 de Abril de 2018

-La Policia Local de Sueca renova el conveni de col·laboració en matèria de seguretat viària :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  sueca
04/09/2017 | elperiodic.com  

La Policia Local de Sueca renova el conveni de col·laboració en matèria de seguretat viària

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Policia Local de Sueca ha formalitzat este passat divendres la renovació del conveni que regeix el protocol de col·laboració en matèria de seguretat viària en tot el terme municipal. L'acte ha comptat amb la participació del regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez; l'intendent principal cap de la Policia Local de Sueca, José Pascual Martínez; el tinent cap de destacament de l'agrupació de trànsit de la Guàrdia Civil de Gandia, Juan Antonio Vélez i l'inspector de la Policia Local de Sueca, Francisco Miguel Ferrando.

El conveni s'emmarca en l'objectiu establert a les polítiques impulsades des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de donar continuïtat a les relacions amb les organitzacions competents per tal d'elevar la seguretat viària de manera que el treball coordinat siga el més eficaç i eficient possible. El nou acord és el resultat de mesos de treball previ, en els quals s'ha realitzat un estudi de la realitat viària del municipi per tal de concretar diferents aspectes urbans i interurbans de les vies amb el fi principal d'actualitzar i definir les demarcacions de les vies de comunicació existents en el terme municipal de Sueca. El conveni servirà per delimitar l'àmbit competencial en les instruccions de diligències, informes o altres actuacions en cas d'accidents.

El document defineix no només els àmbits d'actuació de cadascun dels cossos de seguretat sinó també l'ordenació i les mesures de vigilància del trànsit a fi de reduir la sinistralitat. El regidor de Seguretat Ciutadana ha assenyalat que este és un conveni obert, viu i actualitzable atenent sempre al moment i les circumstàncies. Respecte a les competències, el titular de Seguretat Ciutadana ha recordat que, en termes generals, la Policia Local té les competències en la zona urbana, mentre que la Guàrdia Civil les té a la zona interurbana.

Dispositiu de seguretat per la Fira i Festes 2017

L'acord formalitzat servirà també per reforçar la comunicació entre els diferents cossos de seguretat viària, entre els quals existeix una comunicació constant, directa i fluida. Giménez ha avançat que en les darreres setmanes prèvies a la Fira i Festes de Sueca s'han realitzat també diferents reunions amb la Guàrdia Civil de Sueca, per tal de reforçar el dispositiu de seguretat en els actes dels festejos de la localitat que s'esperen més multitudinaris. En les darreres trobades, ambdós cossos han abordat la necessitat d'intensificar la presència d'agents en actes com ara el Gran Piromusical que es preveu que pot congregar un gran nombre de públic, tot atenent les recomanacions que s'han emés des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Delegació de Govern a València. L'objectiu és garantir la tranquil·litat i la seguretat als carrers i places de Sueca i el correcte desenvolupament dels diferents esdeveniments programats perquè res puga entorpir l'ambient festiu que es respira estos dies en la capital de la Ribera Baixa.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil