Dissabte 17 de Febrer de 2018

-L'Ajuntament engega un pla extraordinari de neteja intensiva a la ciutat i la zona marítima durant l'estiu :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Medio Ambiente -  sueca
03/08/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament engega un pla extraordinari de neteja intensiva a la ciutat i la zona marítima durant l'estiu

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Sueca ha posat en marxa un pla extraordinari de neteja intensiva a Sueca i la zona marítima a fi d'atendre les necessitats actuals de la ciutat que es veuen incrementades en els mesos d'estiu quan augmenta l'activitat del municipi i la zona costanera, amb un  increment notable de la població, amb més del doble de ciutadans que hi té censats.

La regidora de Medi Ambient i Neteja Viària, Isabel Jiménez, ha explicat que este pla respon a la necessitat d'una major incidència en el servei per tal d'aconseguir una millora en l'eficiència i el resultat en esta temporada en què els carrers s'embruten més atés que la població fa més hores de vida al carrer.

Això no obstant, Jiménez ha recordat que “com diu la dita, no és més net qui més neteja...“. La titular de Medi Ambient i Neteja Viària ha insistit, cal reforçar la conscienciació i la responsabilitat ciutadana en este sentit. En este punt, la regidora ha enumerat algunes males pràctiques que es detecten als carrers de Sueca, com ara llençar embolcalls i altres deixalles al carrer i no fer ús de les papereres o contenidors pròxims . Jiménez ha recordat, entre d'altres, que cal respectar els horaris per a depositar els mobles, els trastos vells i el fem, en esta època en que les temperatures són molt elevades i la matèria orgànica es descompon amb major rapidesa i ha recomanat, alhora, als propietaris de mascotes, que a més de recollir els seus excrements, s'acompanyen d'un botellí amb aigua i sabó o lleixiu per netejar la zona on orina l'animal. Jiménez ha assenyalat que el pla també incidirà en la neteja dels “punts negres” on es detecta una major presència de l'orí animal com ara faroles, cantons i bancs.

La programació prevista en el pla extraordinari de neteja intensiva s'ha fet amb l'objectiu de complementar el calendari bàsic de neteja sobretot en dos aspectes, d'una banda, el desbrossat de rastells, línies de façana, escocells i invasions de voreres des de solars i d'altra banda, el baleig i fregat dels parcs, voreres i zones peatonals i ubicacions de contenidors i papereres.

Estos serveis extraordinaris es cobriran amb la incorporació de nous operaris i equips destinats a este fi. Així, el pla contemplarà també  un reforç de mitjans personals i tècnics, en torns de matí i vesprada, que es diferenciaran en dos equips: l'equip de desbrossat, amb dos nous peons de neteja, una furgoneta, una desbrossadora i una escombradora d'aspiració i l'equip de baleig, amb un conductor i un peó de neteja i la combinació d'un camió cisterna i una hidronetejadora.

Les zones preferents d'actuació seran, en el cas del servei de desbrossat, les platges de La Llastra, Fernandet, Les Palmeres, Motilla, Bega de Mar i Mareny Blau, els polígons industrials, els voltants de l'Asil dels Ancians Desemparats, l'Avinguda de Les Cendroses, el carrer Doctor Antoni Cebolla, la Ronda del Cabanyal, la Ronda d'Espanya i la Ronda de l'Alcúdia, els carrers Doctor Fleming i Vila i Honor de Corbera i la zona del Camí Vell de Cullera.

I en el cas del servei del servei extraordinari de baleig i fregat, l'actuació es durà a terme preferentment en una quarantena de localitzacions, en diferents zones de concurrència pública, com ara a l'avinguda Mestres Serrano, els Jardins del Sequial, les pistes de patinatge, els voltants dels Pavelló Poliesportiu Cobert o el Pavelló de les Oliveretes, el Passeig de l'Estació, el parc de convivència de gossos, els wc de la Muntanyeta dels Sants o els túnels de La Canal, Bernat Aliño i estació ferroviària, entre d'altres.

 

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida
12/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
No con mi silencio / Las libertades con la marcha atrás puesta
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
12/02/2018 - Chuzos de Punta
Extremistas y “extremistos”
09/02/2018 - La Palestra
Trabajamos por la cultura
08/02/2018 - Picos Pardos
De flexivegetariana a vegana

RSS elperiodic.com Sueca
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil