Èxit de participació i organització en la segona edició del 10K Ciutat de Silla

Èxit de participació i organització en la segona edició del 10K Ciutat de Silla - (foto 2)

Ahir diumenge de matí es va celebrar la segona edició del 10K Ciutat de Silla, que pertany al circuit de carreres populars de l'Albufera, organitzada per el Club d’Atletisme Silla i l’Ajuntament del nostre municipi. La prova, homologada per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, ha donat cita a 800 participants pels carrers de la ciutat de l'Horta Sud.

Després de la cursa, l’alcalde Serafín Simeón, junt amb el regidor d’Esports Marcos Zaragozá, van fer el lliurament dels premis als guanyadors de la prova al parc de l’Estació.

En categoria absoluta masculina, la victòria va ser per a Andrés Navilo, atleta independent, amb un magnífic temps de 32' 13”. La vencedora en xiques va ser l'atleta local Raquel Landín del club The Kenyan Urban Way amb un registre de 37' 27”.

El circuit de Silla demostra ser excel·lent per a la conquesta de grans registres, com ho atresoren les marques dels vencedors de la prova. A més, l'organització duta a terme pel Club Atletisme Silla va tornar a tindre un gran nivell i va fer possible que els corredors gaudiren d'un preciós matí d'atletisme.