Medalla d'Or en piragüisme per a Raimon Gastaldo

• En la categoria de Cadet masculí K1, en la prova de 10 quilòmetres en aigües del riu Tajo

Medalla d'Or en piragüisme per a Raimon Gastaldo - (foto 2)

Raimon Gastaldo Ariza, del Club Piragüisme Silla i campió d'Espanya de Piragüisme en marató a Badajoz, torna a demostrar el seu lideratge, el seu bon estat de forma i la seua tècnica en el Campionat Nacional de Rius i Travessies celebrat a la Vila d'Aranjuez. Dissabte passat 21 de juny, va tornar a obtindre la MEDALLA D'OR en la categoria de Cadet masculí K1, en la prova de 10 quilòmetres en aigües del riu Tajo.

En la Categoria de Veterans A, embarcació d'equip k2, destaca la Medalla d'Or obtinguda per Juan José Tortajada i José Vicente Ginés Mas "El fill del Pera". Però la resta de piragüistes del Club Piragüisme Silla tampoc s'han quedat curts i van saber donar la talla, ja que van posicionar el club entre els millors d'Espanya.

Al mateix temps, el Club Regates Burriana, la Penya Piragüista Antella i el AD Scooter Club Algemesí també van saber estar a l'altura de les circumstàncies i deixar ben alta la Comunitat Valenciana.

Tots aquests resultats són el fruit del treball guiat pels entrenaments programats de Radomir Blazik i executats pels nostres monitors, Inma Gómez, Juan Jose Tortajada i Mireia García, que dia a dia, i minut a minut, conviuen en les aigües de l'Albufera de Silla amb els piragüistes.