elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014

La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014
    MÁS FOTOS
    La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014 - (foto 2)
    La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014 - (foto 3)
    La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014 - (foto 4)
    La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014 - (foto 5)
    La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014 - (foto 6)
    La Nit de la Cremà acomiada les Falles de 2014 - (foto 7)

    Les flames dels sis monuments fallers del nostre municipi van acomiadar les falles del 2014 per donar pas a l’inici d’un nou treball per part dels fallers i falleres per preparar amb il·lusió les falles del 2015. A les 22.00 hores, aproximadament, començaren a consumir-se les falles infantils i a mitjanit el foc va acabar amb els monuments grans.

    El Molí, Reis Catòlics, Mercat, Parc Sant Roc, Poble i Port van omplir-se de flames sota mirades d’emoció de totes les falleres i fallers del nostre poble que acabaren una setmana fallera cansats però amb ganes de treballar per a les pròximes falles. L'alcalde, Serafín Simeón; la regidora de Festes, Amada Garrido, i el president de Junta Local, Fernando Gil, van estar al costat dels màxims representants de les comissions de falla del nostre municipi en cadascuna de les cremades.

    Durant la celebració d'aquestes festes, els sillers i silleres han disfrutat de despertades, de mascletades, de castells de focs artificials, de cavalcades, de l'ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats, de lliurament de premis i de les típiques cercaviles falleres, entre altres actes que han demostrat com sempre que Silla és un poble molt faller i que viu la festa amb alegria, orgull i germanor.

    Subir