El Silla CF es deixa els punts a la segona meitat

• Primera derrota de la temporada de l’equip siller

El Silla CF es deixa els punts a la segona meitat - (foto 2)
El Silla CF es deixa els punts a la segona meitat - (foto 3)

Decepció. Així es pot qualificar la sensació amb la qual va abandonar el Vicent Morera la nombrosa afició que va assistir-hi després de presenciar dues cares ben diferents del Silla CF. Després d'una primera meitat en què els sillers van ser netament superiors al seu rival en pràcticament tots els aspectes del joc i van aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 33, d'una manera incomprensible, en la represa, la decoració de la trobada va canviar per complet fins al punt que CF Fusió Ciutat de Torrent va remuntar el gol d'Iván i es va adjudicar la victòria.

Poc o res tingué a veure el Silla dels primers 45 minuts -intens, posat en el partit i dominador amb diverses arribades a l'àrea contrària-, amb l'equip que va eixir al camp després del seu pas pels vestuaris. Una rematada de cap de Renzo, que va traure el porter visitant, va poder significar el 2-0 als cinc minuts de la segona meitat. No obstant això, va ser un mera al·lucinació del que es presenciaria, ja que el conjunt de Torrent, després d'avisar amb una clara ocasió, que va obligar Dani a realitzar la parada de la vesprada, va anar creant perill aprofitant un inexplicable “bloqueig” dels locals, que a penes aconseguien trenar una jugada. El Silla desapareixia de la trobada mentre el Fusió Ciutat de Torrent buscava l'empat que arribaria en el minut 65 amb una cabotada d'Álvaro Otero que no va aconseguir interceptar el porter blanquet. El descontrol va augmentar en les files silleres i els visitants no van dubtar un sol instant a anar a per la victòria.

Una clara pena màxima assenyalada per l'àrbitre, que va transformar Santi Cabrelles en el 74, va portar l'angoixa al Morera, però lluny de reaccionar, el Silla CF va continuar perdut i sent una ombra de si mateix. Res a veure amb l'equip de la primera part i, molt menys, amb el que es va exhibir a Benifaió en inferioritat numèrica. Únicament en el temps de descompte un xut de Machancoses va posar en compromisos el porter torrentí, que va aclarir amb dificultat l'esfèric amb els peus. Mala imatge del Silla i, el més important per a l'objectiu esportiu d'aquesta temporada, una oportunitat perduda en la quarta jornada per a poder enganxar-se al tren de cap del grup V de Primera Regional.

El Silla CF repetirà com a local dissabte que ve, dia 12, a les 17.00 hores, contra el Carlet AC.

Manolo Castaño va presentar l’equip següent davant del CF Fusió Ciutat de Torrent: Dani, Carrasco, Raúl (Machancoses, m. 74), Óscar, Damián (Cheti, m. 72), Juanma, Xiri, Renzo, Andrés (David, m. 61), Iván i Petete.