Sara Martínez Puntero, bronze en el campionat del món

Sara Martínez Puntero, bronze en el campionat del món - (foto 2)

El Campionat del Món d'Atletisme Paralímpic que s'està celebrant a la ciutat francesa de Lió, torna a deparar grans notícies per al Club Atletisme Silla perquè la saltadora de longitud amb discapacitat visual, Sara Martínez Puntero, ha aconseguit pujar al pòdium en el tercer lloc i aconseguir, per tant, la medalla de bronze.

Sara Martínez va volar fins a la medalla de bronze en el salt de longitud per a atletes amb discapacitat visual (T12). L'atleta es troba en un gran moment aquesta temporada. Estava en les quinieles com a aspirant a medalla i no va defraudar.

Martínez Punter es va situar en el tercer lloc ja amb el primer bot i no va poder escalar cap posició més, però tampoc va baixar en la classificació. La saltadora espanyola es va acostar molt a la seua millor marca personal (5,66 metres) i va començar amb 5,57 metres.

Amb 5,58 metres en el seu segon bot es va refermar en el tercer escaló del pòdium a pesar de l'amenaça de la bielorussa Volha Zinkevich, que va botar 5,54 metres en el seu primer intent. Finalment, Martínez Punter es va elevar als 5,60 metres en l'últim bot, amb la qual cosa va igualar la seua millor marca de l'any i es va penjar la medalla de bronze, la primera de la seua carrera esportiva en un campionat del món, després de ser quarta en el salt de longitud del mundial disputat a Christchurch (Nova Zelanda) en 2011. Espanya totalitza així set medalles (tres ors i quatre bronzes).