Dissabte 24 de Març de 2018

-Riba-Roja lliura els premis als guanyadors de la primera edició del concurs de curtmetratges :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  ribaroja_turia
09/11/2017 | elperiodic.com  

Riba-Roja lliura els premis als guanyadors de la primera edició del concurs de curtmetratges

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha fet el lliurament de la primera edició del concurs de curtmetratges de la localitat inclosos en la celebració de la XXV Setmana del Cinema. S'hi han presentat un total de set curtmetratges que s'han pogut visionar al llarg dels dies que ha durat la setmana del cinema en l'aula principal de l'Auditori municipal de la Casa de Cultura de la localitat.

Amb el lema "Fes-t un film", la Regidoria de Cultura de Riba-roja de Túria pretén difondre i estendre les excel·lències de l'anomenat setè art entre els veïns del municipi, a més de la comarca del Camp de Túria i la resta de municipis valencians.

El jurat que ha concedit els premis finals als guanyadors ha estat format per Dora Martí, José Antonio Hurtado, Reis Juan i el regidor de Cultura de Riba-roja, Miquel Castillo, este últim amb veu però sense vot. Tot i valorar la qualitat i les excel·lències de les obres presentades, el jurat va haver de desqualificar el curtmetratge "Chronos", per no complir amb un dels punts inclosos en les bases del concurs.

Després de la deliberació, els membres del jurat van decidir atorgar el primer premi dotat amb 800 euros i un diploma al curtmetratge "Sin tiempo", de Pablo Schmitow. El segon premi amb 500 i un diploma es va concedir a "Veient passar el temps", de Francisco Martínez. Finalment, el tercer premi es va atorgar a "Ibidem", a càrrec de la Kolada, dotat també amb 300 euros i un diploma.

El premi especial "Filma Riba-roja" va correspondre a "86.400 segundos", de Sandra Ten. Finalment, el públic assistent va participar en la selecció d'un altre premiat dotat amb altres 200 euros i un diploma a l'obra "Momentos", de Cavallets Producciones.

El regidor de Cultura de Riba-roja, Miquel Castillo, ha destacat "la qualitat i la quantitat de les obres que s'hi han presentat en esta edició perquè s'ha pogut comprovar que al nostre municipi hi ha gent amb molta preparació i una gran estima pel cinema, la qual cosa ens encoratja encara més per millorar futures edicions, atesa la resposta tan positiva que hem obtingut del públic assistent".

El regidor ha agraït la feina i el treball de les persones que hi han participat en esta edició, sobretot a col·laboradors com Miguel Campos com a impulsor del projecte, Julia López, dissenyadora del logotip i Víctor Villaescusa, pels seus inestimables consells, debats i confecció de l'edició d'enguany.

L'acte de lliurament dels premis atorgats va ser presentat pel conegut actor valencià Ferran Gadea.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
20/03/2018 - Editorial
Volver
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
22/03/2018 - Camins de l´Alcora
Un callejero ilustrativo
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
23/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Los jubilados salen a la calle / Manteros

RSS elperiodic.com Riba-roja de Túria
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil