Divendres 27 de Abril de 2018

-Simat de la Valldigna dóna el seu suport a la vaga feminista :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  pvalencia
08/03/2018 | elperiodic.com  

Simat de la Valldigna dóna el seu suport a la vaga feminista

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

A la Plaça de la Constitució, davant de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna s'han reunit més de mig centenar de persones a les 12 del migdia per a donar suport a la vaga feminista que s'està portant a terme en tot el país i commemorar el Dia de la Dona. L'alcalde de la localitat, Víctor Mansanet, ha volgut mostrar el seu suport a la vaga i també ha participat a la concentració, així com el primer tinent d'alcalde, Vicent Ribera, i la regidora d'Igualtat, Débora Cabanes, i la regidora Imma Cunyat, a més de representants d'associacions locals, com Ames de Casa, Jubilats i Pensionistes, i fins tot alumnes i professorat del CEIP Valldigna.

El manifest, que ha llegit la professora Joana Brines, veïna de la localitat, ha destacat: «avançar en l'eliminació de les violències masclistes, impulsar el diàleg social i la negociació col·lectiva, incrementar les polítiques actives d'ocupació, exigir plans d'igualtat, promoure una llei per a la igualtat salarial i enfortir els serveis públics».

Este 8 de març està sent una jornada reivindicativa i reflexiva sobre el paper de la dona en la societat, sobretot reivindicativa perquè hi haja igualtat entre dones i homes, per posar fi a la bretxa salarial, per reivindicar que les dones també estan preparades per ocupar càrrecs de responsabilitat, també perquè el quedar-se embarassada no signifique perdre el lloc de treball. Amb esta concentració les veïnes i veïnes de Simat, també reivindiquen una societat més oberta i progressista, i sobretot acabar amb la violència masclista, atès que, en el que va d'any, ja han estat assassinades 6 dones, sols per simple fet de ser dones, i cal recordar que l'any 2017 va ser un dels més tràgics amb 52 dones assassinades.

A la concentració s'han pogut llegir lemes com: Les dones parem perquè el món funciones; totes al carrer; sense les dones el món es para; entre d'altres.

A més, l'equip de govern i pràcticament tota la Corporació Local està plenament conscienciat amb la lluita per la igualtat, ja que és un dels principals objectius en esta legislatura i, també el govern municipal i la Corporació estan plenament conscienciats amb ajudar a totes aquelles dones que han patit algun tipus d'assetjament, ja siga sexual, psíquic o al mateix lloc de treball.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
26/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
Jamás una dimisión provocó tanta alegría
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M

RSS elperiodic.com Valencia Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil