Dissabte 21 de Abril de 2018

-EUPV La Safor-Valldigna recolza la vaga feminista de demà i crida a les dones a aturar :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  pvalencia
07/03/2018 | elperiodic.com  

EUPV La Safor-Valldigna recolza la vaga feminista de demà i crida a les dones a aturar

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• L'organització política afirma que la vaga és ja tot un èxit per haver situat la desigualtat entre dones i homes al debat públic durant setmanes
• Irene Perales ha manifestat el suport a la vaga 'perquè sobren motius i queda molt de camí fins a aconseguir la igualtat real'

El col·lectiu comarcal d'EUPV, de la mà d'Irene Perales, ha anunciat l'adhesió a la vaga feminista del 8 de Març deixant clar en primer lloc que "aquesta convocatòria naix de les organitzacions i moviment feminista, no dels partits polítics, tot i que mostrem el nostre suport i desitjos d'èxit".

D'aquesta manera l'organització política progressista crida a la vaga de 24 hores a totes les dones de la comarca. Irene Perales ha destacat que "es tracta d'un atur que afecta el treball i educació, a les cures i al consum". 

A més, la portaveu d'EUPV ha explicat les particularitats de la convocatòria "és una vaga diferent de les tradicionals perquè posa el focus en què la vida quotidiana té moltes més dimensions que la laboral i les desigualtats de gènere estan presents en totes aquestes. Volem reivindicar precisament tot el treball que realitzem les dones i que es troba invisibilitzat, sense remuneració, sense cotització, sense reconeixement".

Respecte als motius de la vaga, segons Perales "el que volem és demostrar que sense les dones el món es para, que sostenim una càrrega doble o triple respecte a l'home, que encara no podem dir que vivim en igualtat".

Alhora Irene Perales ha tractat el tema de l'home en una convocatòria com la del 8 de Març "açò no és un enfrontament, no hi ha cap guerra entre dones i homes, i volem que fer el camí cap a la igualtat conjuntament. El 8 de Març és important, però encara ho és més el procés que estem fent les feministes per construir unes vides dignes i millors. L'home també està cridat a conscienciar-se i corresponsabilitzar-se en les cures i tasques que habitualment recauen en les dones sense obtenir cap reconeixement. En definitiva, aquesta vaga pretén que vos poseu en el nostre lloc per adonar-se de la injustícia i desigualtat que vivim a diari".

Per concloure, Irene Perales ha cridat a l'assistència en les diverses concentracions que es realitzaran arreu de la comarca, recordant que el protagonisme ha de recaure en les dones i les seues reivindicacions.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada

RSS elperiodic.com Valencia Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil