Dimarts 21 de Novembre de 2017

-L'Ajuntament contractarà 18 persones en el programa Avalem Experiència :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  pvalencia
08/11/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament contractarà 18 persones en el programa Avalem Experiència

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Dins dels programes de foment de l'ocupació impulsats pel Servef, a l'Ajuntament de Meliana se li han assignat 203.000 € per a l'Avalem Experiència, destinat a persones desocupades majors de 30 anys.

Com explica l'alcalde "és un programa que estàvem esperant per tal de desplegar diferents actuacions programades dins de la planificació municipal, especialment pel que fa a les tasques de manteniment en la via pública i els edificis municipals". De fet el gros de les contractacions, setze persones, seran per a realitzar tasques de reparació de voreres, calçada, o edificis i instal·lacions municipals; també de manteniment de pintura de mobiliari urbà, senyalització viària o d'edificis. Amb esta finalitat, es contractarà quatre oficials i dotze operaris/peons. Estes tasques també seran complementàries a altres inversions previstes per l'Ajuntament en els pròxims mesos amb una incidència clara en la via pública.

Les altres dos persones -concreta el màxim responsable-, "tindran la finalitat de reforçar les activitats i les accions de diferents departaments, com ara l'Institut Municipal de Cultura, Festes o l'Agència de Foment Econòmic".

Els contractes seran de sis mesos a jornada completa i la selecció es realitzarà per mitjà d'ofertes del Servef. És per això que les persones interessades caldrà que estiguen inscrites en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

Finalment, el màxim responsable municipal destaca el fet que, enguany, "l'Ajuntament de Meliana hem implementat accions i programes des de diferents departaments amb la finalitat de crear ocupació, formar i facilitar la inserció laboral de sectors diversos de la societat". Així, estan en marxa ja el programa T'Avalem de gestió administrativa i el programa Avalem Joves per a les persones menors de 30 anys i el programa d'itineraris d'inserció sociolaboral. I en les pròximes setmanes s'incorporaran les persones de l'Avalem Experiència. Per a impulsar estos programes, ha sigut molt important l'aportació econòmica i el suport del Servef i de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. A més, l'Ajuntament també ha fet accions pròpies en el marc del pla d'ocupació municipal.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
16/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Una alternativa al independentismo: ¡no votarles!
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
21/11/2017 - La Palestra
Volver a empezar
14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil