Divendres 15 de Desembre de 2017

-Un candidat al premis Max al millor espectacle juvenil i infantil obri la 33a Mostra de Titelles :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  pvalencia
08/11/2017 | elperiodic.com  

Un candidat al premis Max al millor espectacle juvenil i infantil obri la 33a Mostra de Titelles

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Max va nàixer amb un peu d’aleta i es va construir el seu món com a refugi fins que amb l’arribada d'un intrús comprén que mai va voler estar sola. És l’argument de Pequeña Max, l’obra que li va valdre als andalusos Arena en los bosillos la nominació a millor espectacle infantil i juvenil en els últims premis MAX d’arts escèniques. Teatre per a veure i sentir de prop, una de les línies principals de la programació d’enguany amb l’objectiu d’afavorir la comunicació directe entre intèrprets i espectadors. És l’espectacle que obrirà la mostra d’enguany i ho farà amb doble funció a les 9:15 i les 10:30 a l’auditori Paco Salvador de Benigànim.

Montaverner acollirà també dues funcions, encara que de companyies diferents. A les 9:30 a l’escoleta municipal actuarà Teatro Paraíso amb Kubik, premi FETEN 2013 al millor espectacle infantil i que ha dut els bascos a girar per Bèlgica, Itàlia, el Regne Unit, Croàcia, França, Estats Units, Irlanda, Noruega, Portugal, Finlèndia, Mèxic i Romania. Kubik s’inspira en els jocs dels xiquets i la seua experimentació física per a comprendre l’entorn per tal de sumergir els espectadors en un univers de sensacions. I a les 12 i a l’auditori municipal Lluís Peiró, l’Horta Teatre oferirà Martina i el bosc de paper, un viatge per la natura que, de manera lúdica i pedagògica que acosta a les estacions de l’any a través de la mirada innocent i encuriosida d’una xiqueta.

La quarta companyia que actuarà demà serà Teatro La Estrella que portarà els seus tres porquets a les escoles d’Otos que podran disfrutar de la particular visió del conte clàssic dels pallassos Coscorrito i Cuchufleta. Finalment, l’actor, director escènic i il·luminador mallorquí David Duran posarà les titelles a l’abast de tothom en el taller que se celebrarà a les cinc de la vesprada a la biblioteca de l’Olleria. La 33a Mostra Internacional de Titelles els acostarà a 19 pobles de la Vall d’Albaida del dijous al diumenge amb una trentena d’espectacles de 14 reconegudes companyies.

 


  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil