Dilluns 23 de Abril de 2018

-L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins i la Diputació firmen el conveni per a la construcció de l’esperat pas inferior en l’estació :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  pvalencia
06/11/2017 | elperiodic.com  

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins i la Diputació firmen el conveni per a la construcció de l’esperat pas inferior en l’estació

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Pepe Garrigós Gallego, alcalde de l'Alcúdia de Crespins, va rmar el passat 3 de novembre el conveni amb el president de la Diputació de València Jorge Rodríguez Gramage que suposa una aportació inicial per part de l'ens provincial de 150.000 euros.

L'Alcúdia de Crespins 6 de novembre de 2017. Aquest compromís va ser aconseguit en maig del 2017 en la visita que va fer el President a la nostra localitat sent Alcalde Roberto Granero, acordant-se el suport de la Diputació en la construcció de la infraestructura que suposarà el lluitat pas inferior una vegada suprimit el pas a nivell d'ADIF. El pas inferior és una victòria de l'equip de govern actual de PSOE i Compromís que des de el primer dia de la legislatura 2015- 2019 va esmenar les improvisades decisions de l'anterior govern, amb múltiples negociacions en Madrid que al nal van demostrar tècnicament que era possible no fer el MUR que separava al poble en dues meitats, ni la passarel·la metàl·lica elevada de més de 400 m.

La Corporació Municipal en aquesta legislatura de forma unànime en el seu plantejament, i davant de la seua negativa a acceptar la passarel·la elevada rmada en 2015, va demostrar tècnicament la viabilitat d'un pas subterrani per a vehicles i persones i va negociar el cost econòmic del projecte presentat.

Obra co nançada per ADIF, l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins i la Diputació de València , amb un import total d'1.976.508 euros, dels quals l'ens ferroviari es farà càrrec d'1.257.346 euros, l'entitat local de 419.162 euros i l'ens provincial de 300.000 euros. Aquesta actuació garantirà el pas amable de les persones i vehicles a l'altra part del poble resolent la demanda que tot el poble volia i que a la s'ha aconseguit.

Moltes han sigut les reunions amb responsables d'Adif per a revocar un acord que danyava greument al poble i provocava malestar als veïns. Finalment la ferroviària ha escoltat al consistori alcudià i les obres es van modi car substituint entre altres coses la passarel·la elevada per aquest nou pas inferior en què col·laborarà d'una forma molt important la Diputació de València.

Des del passat 21 de setembre els pobles de l'Alcúdia de Crespins i Canals estan units per una nova circumval·lació fruit també de les obres que està realitzant ADIF corresponents al tram ferroviari de la línia entre l'Alcúdia de Crespins-Moixent.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta

RSS elperiodic.com Valencia Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil