Dijous 14 de Desembre de 2017

-El Consell Jurídic Consultiu dóna la raó a la Mancomunitat en el conflicte amb el COR :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Justicia -  pvalencia
19/09/2017 | elperiodic.com  

El Consell Jurídic Consultiu dóna la raó a la Mancomunitat en el conflicte amb el COR

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Consell Jurídic Consultiu (CJC) ha donat la raó la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida en el conflicte obert amb el Consorci de Residus (COR) davant la imposició de transportar el fem a Ròtova en lloc de fer-ho al Palomar des d'agost de 2012, una situació que ha suposat un sobrecost de 599.841,22 respecte a quan s'enviava el fem a la planta de transferència de Bufali. Com reconeix el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «estem satisfets amb el dictamen perquè ens dóna la raó sobre l'existencia un perjudici real a la Mancomunitat i els pobles de la Vall d'Albaida per una decisió unilateral del COR». Gomar lamenta que haja hagut de ser el CJC el que ho ratifique «però demostra que no anavem desencaminats quan ens hem mantinguts ferms davant d'una imposició que ens ha causat greus problemes de liquiditat».

El sobrecost del servici mancomunat de recollida i transport dels 34 municipis per ha provocat una lessió patrimonial que la Mancomunitat que ve reclamant al COR des d'aleshores. Ara és el CJC qui declara la responsabilitat del Consorci de Residus aixó com l'abonament de la corresponent indemnització pels perjudicis derivats del retard en la posada en marxa de l'estació de transferència del Palomar segons l'apartat 1.4.4 del plec de condicions tècniques del projecte de gestió de residus urbans que indica que s'han d'habilitat punts de lliurament quan els trajectes d'anada superen els 30 minuts i que «el nombre, la ubicació i la capacitat de cadascuna de les estacions de transferència proposades vindran determinats per la ubicació de la instal·lació de valorització de residus urbans considerada en el projecte de gestió».

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil