elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'ajuntament de l'Alqueria tanca amb un superàvit de quasi 500.000,00 €

    Un any més, el resultat de la liquidació del pressupost de l'ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa, torna a ser positiu.

    Una vegada tancat l'exercici i calculat el resultat pressupostari de 2015, la xifra resultant és de 479,788,90 €, pràcticament la mateixa que la de l'exercici passat.

    L'existència d'un romanent positiu de tresoreria per a despesa general és, sens dubte, simptomàtic de la bona gestió econòmica de l'equip de govern encapçalat per l'alcalde Voro Femenía.

    El romanent positiu permet abordar noves inversions amb finançament propi, així com disposar duna tresoreria sanejada que alhora fa possible el pagament a proveïdors en terminis per sota del que la llei estableix, contribuint així a l'estabilitat econòmica de les empreses i professionals que subministren productes i serveis a l'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa.

    Voro Femenia després de liquidat el pressupost afirma que "la bona gestió econòmica i l'atenció constant a la despesa que anem realitzant des de cada departament durant l'exercici, per tal que les partides pressupostàries siguen respectades per tots els regidors i regidores, és fonamental per poder tancar exercicis amb superàvit. Els bons resultats ens encoratgen a continuar treballant en aquesta línia de responsabilitat en la gestió dels recursos de tots i totes".

    Subir