Dimecres 22 de Novembre de 2017

-L'ex alcaldessa va autoritzar una Gala de Paco Sanz, l'home dels 2000 tumors recentment detingut, de manera irregular :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  pobvallbona
15/03/2017 | elperiodic.com  

L'ex alcaldessa va autoritzar una Gala de Paco Sanz, l'home dels 2000 tumors recentment detingut, de manera irregular

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• La exalcaldesa i portaveu popular en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, va cedir 2 vegades la Casa de la Cultura per a actes solidaris amb Paco Sanz
• En 2013 Contelles va autoritzar de paraula l'ús de la Casa de la Cultura per a un acte de Paco Sanz organitzat per un conegut militant del Partit Popular
• En 2012 l'Ajuntament de la Pobla va donar 300 euros de manera irregular per a una Gala Benèfica per a Paco Sanz

La Pobla de Vallbona va realitzar el 29 de juny de 2013 una Gala Benèfica en favor de Paco Sanz de manera oculta per a l'administració local. L'ex alcaldessa i actual portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, va autoritzar un acte per a recaptar fons sense que la petició seguira els llits reglamentaris a través del registre d'entrada de l'Ajuntament i sense que el personal municipal fóra coneixedor.

L'acte va ser sol·licitat pel Grup Teatral Massiva dirigit per Alejandro Sanz Ventura, un conegut militant del PP de Casinos. Ventura va explicar en una entrevista a la televisió local, que va demanar a la ex alcaldessa la cessió de la Casa de la Cultura i que aquesta li la va cedir de manera gratuïta. La cessió es va realitzar d'esquena a l'administració local i de fet, l'ajuntament no compta amb cap registre de sol·licitud d'aquesta actuació, que s'ha pogut conéixer gràcies a l'arxiu televisiu local i a una notícia que va realitzar RTVV d'aquest acte.

Alejandro Sanz Ventura es va significar entre els anys 2012 i 2013 per la seua activitat en el PP de la comarca. Al maig del 2012 va organitzar la jornada Política 2.0 a Llíria, que va comptar amb la participació de destacats polítics com Ricardo Costa i Rafael Maluenda, i a la qual van assistir nombrosos alcaldes iregidors de Camp de Túria.

Al juny del 2012 l'ajuntament de sa Pobla canviava un Festival Solidari destinat a l'associació Espanyola Contra el Càncer de la localitat i dedicava la recaptació a Paco Sanz, amb qui el grup teatral del militant Popular Sanz Ventura mantenia una relació especial. A més dels 314 euros recaptats amb la venda de les entrades, l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona va aportar altres 300 euros de diners públics.

La interventora de l'ajuntament ha assenyalat que aquesta donació es va atorgar de forma irregular, ja que hauria d'haver sigut aprovada pel Ple i justificada. Compromís per sa Pobla denuncia que cedir una instal·lació pública sense que intervinga un registre d'entrada en l'Ajuntament és una manera de procedir totalment irregular, i que mostra la manera de gestionar de la ex alcaldessa i portaveu del PP en la Diputació, Mari Carmen Contelles, sense gens de respecte als béns públics que servien per a guanyar afinitats polítiques i per a créixer dins del Partit.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/11/2017 - Tribuna Naranja
Circos, tramas y vergüenzas
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
16/11/2017 - Raons i paraules
Homenatge al Cardenal Tarancón en Madrid
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
21/11/2017 - La Palestra
Volver a empezar
18/11/2017 - Columna de Michel
Futurología a corto y medio plazo
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil