Divendres 24 de Novembre de 2017

-Arriba a Peníscola «Municipis valencians compromesos amb els ODS» del Fons :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  penyiscola
07/11/2017 | elperiodic.com  

Arriba a Peníscola «Municipis valencians compromesos amb els ODS» del Fons

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L’exposició «Municipis valencians compromesos amb els ODS» es va inaugurar ahir a l’edifici Socio-Cultural, on romandrà tota la setmana, en presència de l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, i la regidora de Benestar Social, Maria Jesús Albiol. L’exposició va servir perquè els tècnics del Fons Valencià per la Solidaritat realitzaren una dinàmica grupal al voltant del tema amb 21 alumnes de 1er de batxillerat i dos professors de l’IES Alfred Ayza de la localitat.

L’exposició del Fons informa a la ciutadania de la importància de la cooperació descentralitzada municipalista i la labor del Fons per a afavorir-la; sensibilitza la infància i joventut de la necessitat de cooperar per a aconseguir un món més just i sostenible; i oferix un espai de coneixement sobre els ODS, a més de motivar a la participació tant des de la pròpia administració com des de la ciutadania.

L’exposició, que es podrà visitar esta setmana de 10.00h a 13.30h y de 16.00h a 19.30h, forma part de la campanya «Promovent els ODS a Castelló» que compta amb el suport de la Diputació per a explicar què és el Fons, els objectius, les línies de treball i com formar-hi part, a més de fer referència als ODS emfasitzant aquells sobre els quals s'incidix a través de les accions que desenvolupa l’entitat, l’única entitat que treballa la cooperació al desenvolupament en l’àmbit local a la Comunitat Valenciana directament amb els municipis i les poblacions, la qual cosa suposa la implicació directa dels socis en totes les fases del programa.

El Fons associa actualment un centenar d’ajuntaments i una desena de mancomunitats amb l’objectiu de traure rendiment als esforços de les entitats locals en matèria de cooperació internacional al desenvolupament, educació al desenvolupament i la ciutadania global i atenció en emergències i acció humanitària, en línia amb els principis de la Declaració de París, i els Plans Directors dels principals donants tant nacionals com internacionals.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/11/2017 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Mis dos amigos (y 2)
22/11/2017 - La Palestra
Hagamos historia
15/11/2017 - Picos Pardos
Los muros que nos rodean
21/11/2017 - Reflexionando, que no es poco
Se deshincha el independentismo
21/11/2017 - La Columna de Jomeve
Un mundo de Fantasía
22/11/2017 - Raons i paraules
Papa Francesc: “Tarancón va ser gran”
20/11/2017 - Editorial
El fracaso colectivo de Barcelona
24/11/2017 - Columna de Michel
Experiencia rejuvenecedora
20/11/2017 - Chuzos de Punta
#FinançamentValenciàJust
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil