Divendres 15 de Desembre de 2017

-La Fira de la Jana reivindica el seu caràcter agrari :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Agricultura -  pcastellon
26/10/2017 | elperiodic.com  

La Fira de la Jana reivindica el seu caràcter agrari

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El pròxim cap de setmana arranquen els actes de la Fira de la Jana, entre els que destaca la inauguració institucional, que havia de comptar amb la presència del President de la Generalitat però finalment no podrà assistir per problemes d'agenda.

Un any més, s'apropa la Fira de la Jana amb una àmplia programació d'activitats, entre les que destaca la inauguració de la fira agrícola el dissabte a les 11:00 a l'explanada de la Cooperativa Les Alboredes, a càrrec de l'alcalde, Domingo Tolós i amb la presència de la Directora General d'Internacionalització Maria Dolores Parra, acompanyats d'alcaldes i regidors de la comarca i els membres del Consell Agrari de la Jana.

"En el marc de la Fira tindrem diferents activitats durant tot el cap de setmana, amb l'agricultura i l'alimentació com a protagonistes. Apostem per una tornada als orígens de la nostra fira i repetirem amb el segon mercat de productors de proximitat i ecològics, on els mateixos productors poden fer venta directa", ha indicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

A més d'estes activitats, també tindran lloc diverses exposicions, una xerrada sobre indumentària antiga, espectacles músicals i jocs infantils, la presentació d'un llibre sobre les oliveres mil·lenàries, la presentació del mapa turístic de la Jana, ball amb orquestra, la 3a nit de la música valenciana amb els grups Urbàlia Rurana i Fartabelitres i concerts de música de cambra a la Plaça. I finalment, el diumenge la fira agrícola i ramadera donarà pas a la fira comercial i la Jana es convertirà en un mercat amb més de 100 parades per tot el poble.

"Des de l'Ajuntament de la Jana hem preparat els actes i activitats amb molta il·lusió i desitgem que els visitants de les comarques veïnes visiten la Jana com fan tots els anys, recordant-los que enguany la Fira comença el dissabte i que en la programació de Fira segur que troben activitats per al seu gust", ha conclòs Àlex Vilanova.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil