Divendres 20 de Abril de 2018

-Vins sicilians seran els convidats al Festival Viniterrània :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  pcastellon
23/10/2017 | elperiodic.com  

Vins sicilians seran els convidats al Festival Viniterrània

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Benlloc es convertirà en la capital internacional del vi del 27 al 29 d'octubre amb la celebració del Benlloch International Wine Meeting (BIWM) i el Festival Viniterrània, que en aquesta edició tindrà com a convidats als vins sicilians.

Els vins del sud d'Itàlia, concretament del municipi italià de Montevago, prenen el relleu dels vins Romanesos, Francesos i Portuguesos que ja han visitat el municipi en edicions anteriors. També estaran presents els vins de la terra, gràcies a la implicació de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Castelló, així els vins produïts a la nostra comarca podran degustar-se durant tot el cap de setmana.

Azienda La Chiusa, és la bodega italiana que viatjarà amb els seus vins a la nostra localitat. En paraules de Stefano Ientile, propietari de "La chiusa", una empresa que "aposta per la qualitat, pel treball artesanal i pel respecte al territori i al seu entorn. Ens dediquem a cultivar i a vinificar, sense emprar substàncies químiques, Catarratto, Grillo, Syrah, Nerello Mascalese i Perricone, posant l'accent principalment a l'exaltació de l'essència del fruit segons les seues inclinacions naturals".

La sessió que donarà pas a tres dies d'intensa activitat vinícola i cultural serà el divendres 27 d'octubre. Hi haurà dues cites, la primera a les 19:15h una xarrada sobre "Els Vins de Sicilia", i a continuació, una taula rodona sobre "La importància de la dimensió en les marques territorials de qualitat" amb representants de les IGP i DO de la Comunitat Valenciana i de la IGP Castelló.

A més de debats i espais d'aprenentatge sobre el món del vi, i el tast dels vins sicilians per a professionals que serà el dissabte 28 d'octubre, la programació del festival Viniterrània oferirà activitats per a tots els públics, com degustacions populars i una àmplia varietat d'actuacions musicals.

Totes les activitats obertes al públic se situaran a la "Carpa del vi i foodtrucks" que se situarà a la Plaça de Sant Antoni i inclourà el mesó del vi i un espai de gastronomia amb diversos camions gurmet. D'aquesta forma, els assistents podran maridar els vins dels cellers del voltant del nostre municipi amb els plats que oferiran els foodtrucks.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral

RSS elperiodic.com Castellón Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil