Dimecres 21 de Febrer de 2018

-Es constitueix la Coordinadora d’Entitats del Maestrat :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  pcastellon
28/08/2017 | elperiodic.com  

Es constitueix la Coordinadora d’Entitats del Maestrat

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

En l'assemblea constituent celebrada a Xert el dissabte 17 de juny, vint associacions culturals del Maestrat aprovaren els estatuts de la Coordinadora d'Entitats del Maestrat, una entitat d'àmbit supramunicipal que es crea amb l'objectiu de coordinar i visibilitzar l'activisme de cadascuna de les entitats a la comarca del Maestrat, tal com es va acordar en la Primera Trobada d'Entitats del Maestrat, que va tindre lloc el 10 de setembre de 2016 a Xert.

La Coordinadora d'Entitats del Maestrat es regirà pel Consell de Coordinació, un òrgan de representació constituït per totes les associacions adherides. Cada any el Consell de Coordinació es renovarà i la presidència recaurà en una associació d'una localitat diferent, que centralitzarà el punt de les reunions i serà la que organitzarà la Trobada d'entitats anual.

El primer Consell de Coordinació sorgit de l'assemblea constituent estarà presidit per Casto Sorlí Moliner, de l'Associació Cultural Prorestauració de l'ermita de Sant Sebastià de Cervera del Maestrat. La vicepresidència recaurà en Josep Meseguer-Carbó, de l'Associació Cultural Font de l'Albi de Xert. La secretaria estarà gestionada per Joan Ortí Voltas, de l'Associació Cultural Jaume I de Vinaròs. I de la tresoreria se n'encarregarà Gustau Viol Zaragozá, de l'Associació Tossal Gros de les Coves de Vinromà.

El Consell de Coordinació també estarà format per les setze entitats constituents restants, que n'assumiran, inicialment, una vocalia, com ara Maestrat Viu, d'àmbit comarcal, la Fundació Carles Salvador, l'Associació Cultural Aigua Clara, el Grup de Recuperació de la Memòria s. XX, totes tres amb seu a Benassal, la Comissió de Festes d'Atzeneta del Maestrat, la Comissió Cultural de persones crítiques d'Atzeneta del Maestrat, l'Assegador d'Albocàsser, el Centre de Cultura Pere de Balaguer de Càlig, els Amics de la Valltorta-Gassulla de Tírig, l'Associació Cultural les 4 Denes d'Ares del Maestrat, l'Associació Cultural El Salze de la Salzadella, l'Associació Cultural Pere de Thous de Benicarló, l'Associació Janenca de Cultura de la Jana, l'Associació Cultural Serra de Biarach de la Serratella, l'Associació dels Jordiencs Absents de Sant Jordi del Maestrat i el Centre Cultural Traiguerí de Traiguera.

L'accés perquè qualsevol associació local forme part de la Coordinadora d'Entitats del Maestrat es mantindrà obert indefinidament. Cada associació decidirà en quin moment vol potenciar les activitats que prepara en el seu municipi. I la Coordinadora d'Entitats del Maestrat escollirà els aspectes a coordinar perquè es desenvolupe una tasca en equip que permeta avaluar i incidir en el present i en el futur de la comarca.

El Consell de Coordinació de la Coordinadora d'entitats del Maestrat ha convocat la primera de les tres assemblees anuals per treballar estratègicament en benefici de la coordinació de la comarca. Les setze entitats constituents es reuniran el dia 9 de setembre a les 10:30 h i fins a les 14 h a l'ermita de Sant Sebastià, que és l'antiga Llotja de Montesa, a Cervera del Maestrat.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)
17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura

RSS elperiodic.com Castellón Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil