Dijous 19 de Octubre de 2017

-L'Ajuntament de la Jana publica un díptic informatiu sobre la gestió dels residus :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Medio Ambiente -  pcastellon
04/07/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament de la Jana publica un díptic informatiu sobre la gestió dels residus

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de la Jana posarà en marxa diferents mesures per fomentar el reciclatge entre els veïns i veïnes, entre les que destaquen l'augment dels contenidors de recollida selectiva i la publicació d'una guia de bones pràctiques en la gestió dels residus domèstics.

L'Ajuntament de la Jana ha estat treballant les últimes setmanes en l'edició d'un díptic informatiu sobre la gestió dels residus i especialment en el tema del reciclatge. "Hem comprovat que els janencs i janenques reciclem per damunt de la mitjana pel que fa a vidre i en canvi estem per baix de la mitjana en paper i cartró i en els envasos ", ha explicat Àlex Vilanova, portaveu de l'equip de govern.

En el díptic informatiu que s'ha repartit a totes les cases del poble, es poden vore les dades de reciclatge en la Jana dels últims anys i tota la informació relativa a les bones pràctiques de reciclatge: quan es pot dipositar cada cosa, el material que s'ha de dipositar en cada contenidor de reciclatge, els dies que passen a emportar-se els mobles i electrodomèstics, així com un plànol on estan situats tots els contenidors del poble.

"També hem aprofitat per canviar la ubicació del altres contenidors en alguns llocs que pensem que no eren els més adequats, com damunt de les voreres o en algun lloc que sempre estaven buits, per això demanem comprensió als veïns i veïnes ja que s'ha fet de manera el més uniforme possible. I per últim des de l'Ajuntament i amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient anem a repartir bosses de colors reutilitzables per a facilitar el reciclatge de vidre, paper i cartró i envasos amb l'objectiu d'augmentar el reciclatge i protegir el medi ambient" ha conclòs Àlex Vilanova.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

16/10/2017 - Con su permiso
La cabra al monte tira
15/10/2017 - Editorial
Es hora de los moderados
16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil