Dimarts 24 de Abril de 2018

-Xaló presenta divendres 22 de desembre ‘BategaXaló’ :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Ciencia y Tecnología -  palicante
22/12/2017 | elperiodic.com  

Xaló presenta divendres 22 de desembre ‘BategaXaló’

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Informar que un tobogan està trencat, fer públic que cal fer neteja de les voreres d'un camí, conèixer en temps real un tall d'aigua en un carrer concret, informar als alumnes de la classe de piano que la mestra està malalta, novetats d'última hora en la programació de festes, consultar les analítiques de l'aigua, reservar la pista de pàdel o conèixer les novetats de la nova mistela fruit de la darrera collita de la cooperativa, votar en una enquesta com t'agradaria que fóra la plaça de Xaló...Estes i moltes altres coses seran possibles des de demà dissabte a Xaló.

Aquest divendres Xaló celebra el naixement d'un nou projecte amb l'objectiu d'apropar la ciutadania a les decisions de govern de cara a pròximes intervencions al poble. El projecte BategaXaló contempla potenciar la informació amb el ciutadà amb qüestions habituals que faciliten el dia a dia de al ciutadania però també interconnectar les associacions, els comerços i les persones del municipi entre ells i amb l'Ajuntament.

L'aplicació mòbil de caràcter social 'BategaXaló' representa el primer estadi d'aquest projecte. El regidor de Comunicació, Gerard Fullana, ha declarat que 'BategaXaló és un poble que fa poble, un projecte que, com a objectiu principal, vol convidar a xaloners i xaloneres a participar de les decisions que ens afecten a tots i totes i entendre'n les motivacions i conseqüències d'aquestes. L'aplicació mòbil és la nostra eina més important en aquest procés d'impuls de la participació i dinamització del poble. L'aplicació mòbil, desenvolupada per Spotlio, també es pot consultar a la web http://bategaxalo.spotlio.com. L'Ajuntament ha remarcat que Batega Xaló és una campanya estructural que ha d'afectar a totes les regidories i que té en l'App la seua casa digital per obrir moltes més portes. El primer pas és la presentació del l'APP com a ferramenta estructural, el segon la decisió oberta del futur de la plaça del poble.

Amb un disseny innovador i força atractiu, Batega Xaló ofereix a més una sèrie d'avantatges a tots tipus d'usuaris. D'entre les funcions més importants de l'aplicació destaquen: l'espai per a comerços i associacions del poble; la zona BategaJove, dedicada exclusivament a allò que afecta els joves de 10-18 anys; l'espai Famílies, amb tota la informació d'interès per aquest col·lectiu; els avisos referents a incidències i talls en subministres o servei; un complert calendari d'esdeveniments, i una àmplia secció de report d'incidències per part de la ciutadania, entre d'altres.

La presentació oficial de l'aplicació tindrà lloc hui divendres dia 22 de desembre a les 19.30h al saló d'actes de l'Ajuntament de Xaló i comptarà amb la presència de l'equip de govern, el dissenyador de l'aplicació Sergi Morant i la dissenyadora Alba López.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)

RSS elperiodic.com Alicante Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil