Dissabte 21 de Abril de 2018

-Ana Delia Gisbert és elegida alcaldessa de Benilloba :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  palicante
15/06/2015 | elperiodic.com  

Ana Delia Gisbert és elegida alcaldessa de Benilloba

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La candidata de Compromís ha resultat elegida alcaldessa de Benilloba per unanimitat de totes les forces polítiques representades al consistori de la localitat del Comtat. Ana Delia Gisbert «Taes» ha rebut set vots dels set edils del consistori -quatre de Compromís, dos del PP i un del PSPV-.

Els quatre regidors de la coalició han reproduït el mateix patró a l'hora de prendre possessió dels seus nous càrrecs a l'Ajuntament «prometent» i acatant la lleialtat al «cap de l'estat» per «imperatiu legal» o perquè «així ho mana la llei».

L'acte de constitució del nou consistori ha començat passades les onze del matí amb la constitució de la mesa d'edat, formada per la cap de llista del Partit Popular, Maria Fernanda Sanz i el número tres de Compromís, Jordi Jiménez, la pressa de possessió de tots els regidors i la votació dels candidats a l'alcaldia.

La votació -que era secreta i en urna-, ha donat com a resultat l'alcaldia per a la candidata de Compromís, Ana Delia Gisbert, amb el sorprenent resultat de set vots a favor. Tots els regidors del consistori han votat a la candidata de la coalició malgrat no haver-se retirat cap altre de les dues candidates, la del PP i del PSPV.

El traspàs del bastó de comandament i l'entrega de les claus -que ha provocat més s'un somriure pel moment elegit per a fer-ho, al mateix temps que l'entrega del bastó-, ha fet oficial la investidura de Gisbert com a primera edil de Benilloba.

La ja alcaldessa s'ha adreçat a un saló de plens ple a vessar amb una intervenció en la que ha volgut agrair la confiança dipositada en ella i en tot l'equip de Compromís i ha reivindicat la participació com a eina fonamental del govern, «una feina que és cosa de tots», ha assegurat.

Ana Delia, en el seu discurs, també ha repassat la situació actual del poble, amb una crisi de model econòmic que exigeix «als poders públics que isquem fora a buscar solucions i no esperem asseguts als despatxos les poques ajudes o inversions que arriben d'una o altra institució». «Jo no tinc totes les respostes -ha dit- però sí les preguntes i sé què és el que no hem de fer. No ens podem quedar de braços plegats, hem d'eixir a buscar les oportunitats i els recursos».

La nova alcaldessa ha acabat la seua intervenció agraint el suport de la seua família i en particular dels seus pares dels qui ha dit, «només espere estar a l'altura de les seues expectatives i poder dur la cara tan alta hui com d'ací a quatre anys».

L'acte ha finalitzat amb la interpretació de la Muixeranga a la porta de l'Ajuntament amb tres dolçainers i un tabal, als quals, després, i visiblement emocionada, Ana Delia s'ha unit amb la seua pròpia xirimita per interpretar diferents peces al nombrós públic que s'havia donat cita a la plaça de l'Ajuntament.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
15/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
“Cum laude” en mentiras y corrupción / El bombardeo a Siria
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?

RSS elperiodic.com Alicante Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil