Dimarts 22 de Maig de 2018

-El vi i el betlem de Sant Blai :: Raons i paraules :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Raons i paraules
Raons i paraules
Por Jordi Bort

El vi i el betlem de Sant Blai

29/11/2017
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Estem a les portes d'encetar el camí cap al Nadal. Per cinqué any la Confraria de Sant Blai, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriana, torna ha aparèixer en l'agenda nadalenca, cultural i festiva de la nostra ciutat amb l'exposició del betlem que ja s'ha convertit en una tradició en la casa del patró. Enguany els visitants podràn contemplar quatre betlems. A més del conegut betlem de Sant Blai confeccionat per Jose Luis Ribes, l'acompanyaràn les obres de Teresa Casinos, Ricardo Carbó i David Sivera, que son els qui completaràn este marc betlenístic que ens sorprendrà amb innovacions i detalls dignes d'elogi.

D'esta manera la Confraria de Sant Blai continúa amb esta línia de treball fent present al patró durant els mesos de desembre, gener i febrer. La confraria tornarà a repetir l'experiència de l'any passat del Vi de Sant Blai que tant d'èxit va obtindre, amb una gran resposta de col·laboració, implicació i compromís de la gent. Enguany la botella se'ns presenta amb una imatge renovada, i un etiquetatge diferent.

La citad'inauguració és el proper divendres 1 de desembre a les 18:30h en l'Esglèsia de Sant Blai. El betlem es podrà visitar de dilluns a divendres de 15:00h a 19:00h, i dissabte i diumenge de 17:00h a 19:00h, fins al dia 6 de gener, festivitat dels Reis.

  • Currently 3.26/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puntuación: 3.3/5


RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil