elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Este diumenge decidim si Onda accelera pel camí encertat o si torna al 2007

    Vaja en primer lloc que els 2.822 aturats que hui té Onda encara en segueixen sent molts. Són més dels que ens haguera agradat. Però la frondositat del bosc no ens pot fer perdre el camí de la recuperació.

    La vida m’ha ensenyat a creure en els fets i no en les paraules. I els fets, en Onda, són que la passada legislatura, amb el tripartit, es va multiplicar per cinc l’atur en la nostra ciutat i que en ésta hem aconseguit canviar la tendència.

    Els fets són que mentres que la passada legislatura es destruïen a Onda dos llocs de treball cada tres dies, ara se’n crea un de cada quatre.

    Els fets són que Onda te hui 72 desocupats menys que a finals d’abril i 373 menys que durant el mateix període del 2014.

    Els fets són que Onda ha encadenat ja 23 mesos seguits de reducció de l’atur interanual, és a dir, si el comparem amb el mateix mes de l’any anterior.

    Per analitzar la duresa de la crisi només hem de fixar-nos en el nostre entorn i comparar.

    La província, hui, té un 2’5% més de desocupació que Onda i cinc ciutats de la nostra província tenen més habitants i menys treball que el nostre poble.

    Este diumenge, entre tots, decidim si Onda torna al 2007 o si accelera pel camí encertat.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir